Nyeste artikler
Se alle
DU har ikke været oppe i MIG!

Det er første arbejdsdag for den nye regering på ‘Paradise Hotel’, men statsminister Jesper bor stadig på Solo, så ja, det er et ensomt liv på toppen. Patrick har sovet i hængekøjen, men han er glad for at vågne op efter gårsdagens ministerfest, for der blev kysset og horet, lige som der skal til ministerfester. Jeg tror, han mener medisterfester. Am I right!?

Michelle åbner morgenmaden med frejdigt at fortælle Olivia, Kasper og Joaquin om, hvordan hun næsten fik knaldet Patrick i går. Hun siger ”Det var SÅ tæt på” og laver et tegn med fingrene, som Caroline også brugte til at beskrive Mathias for to uger siden.

Michelle og Patrick blev afbrudt af Christina Maria, der brasede ind og sagde, at de larmede. Og Michelle synes bare det er mærkeligt, at Christina Maria ikke kunne høre, at de skulle lige til at knalde. Især når Christina Marias åbningsreplik var ”Kan I lige lade være med at have sex herinde!”

Charlotte vil ikke indrømme, at hun har ”hamret” med Kian, hvad helvede det så end betyder. De har kun tantekysset. Charlotte spørger højt Kian, om det ikke også er sandt, at de ikke har ”hamret”, og stemningen bliver akavet, fordi en lille pige insisterer på at kalde det at ”hamre”.

Men de bliver reddet af Mathias, der gerne vil høre, hvad Olivia lavede i poolen i går (hvor hun snavede med Joaquin), men der skete ikke noget, siger hun, og så vil Patrick høre mere om Kian og Charlotte og deres brug af værktøj i poolen. Pludselig begynder alle at synge ”Kian, Kian, Kian”-sangen, som Kian allerede lader til at være godt træt af … han selv fandt på.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-blogger går i kødet på deltagerne: De skal kunne tage noget pis!

Blev der hamret?

Et brev fortæller, at regeringen og oppositionen skal træffe deres første beslutninger. De skal derfor gå på hver deres værelse, imens Paradise-tingets formand, og hotellets svar på Pia Kjærsgaard, Nikita Klæstrup, skal holde øje med, at alt går som det skal og de to fløje samarbejder ordenligt, for Nikita har nemlig en gang hørt nogen fortælle om, hvordan ting foregår i Folketinget.

Regeringen og oppositionen modtager hver et brev, der fortæller, at regeringen skal låse et par til parceremonien. De skal blive enige, ellers skal statsministeren bestemme. Hvis oppositionen kan gætte, hvilket par, regeringen har låst, bliver parret låst op, og oppositionen må derefter selv bestemme et par, der skal låses. Jeg tror seriølle det var sådan her det gik til, at Venstre i sin tid kom til at samarbejde med Dansk Folkparti.

Hos regeringen gætter Julie på, at oppositionen vil twiste den indeni deres hoveder og regne med, at regeringen vil gøre noget, som de har tænkt, at de ikke vil kunne gætte, agtigt. Mathias’ strategi er, at de skal vælge nogen, som oppositionen ikke kan gætte. Julie synes, at der er fordele og ulemper ved både det oplagte og uoplagte.

Oppositionen er enige om, at det sikreste nok vil være at låse statsminister Jesper, for han er ny og vil gerne blive på hotellet. Det har Christina Maria fra regeringen regnet ud, så derfor skal de netop IKKE gøre det. Julie kaster om sig med muligheder, og Christina Maria tænker rigtigt meget, at de andre jo skal gætte deres valg, så hun har stille og roligt regnet legen ud.

Nede hos regeringen har statsministeren et par valgmuligheder, og han ender med at træffe et valg om, at det er Christina Maria og Mathias, der skal låses med hinanden. Oppositionen gætter på, at det blev Christina Maria og Jesper. Så for satan, regeringen fik gennemført noget. Så er det i hvert fald ikke en rød regering.

Nu er Patrick i fare, for han har mistet sin partner, Christina Maria. Det indser Michelle, og det gør hende meget ked af det, for hun vil ikke miste Patrick ”herinde”. Mathias har det derimod pissegodt med at være låst med Christina Maria, men bare vent til han er alene med hende på værelset, og hun lader snakketøjet løbe afsted.

Michelle og Olivia er kede af det, og Kasper prøver også at forklare sine storebrødre Patrick og Joaquin, hvordan det kunne ske. Han forklarer det med, at regeringen udelukkende gik efter et par, der ikke blev gættet. Patrick er rasende på Christina Maria, der har røvrendt ham, så han skændes med hende om, hvorfor hun selv foreslog den konstellation. Christina Maria siger, at hun var nødt til at dele alle muligheder, og det synes Patrick sgu ikke, at hun sku’. Han har gjort alt for hende, og så skal han se på folk stå og lave highfives foran ham. Patrick er bevæbnet med en skjortebøjle, og Christina Maria håber virkelig på, at han bare skal til at ordne vasketøj. Hun begynder at græde, for hun har fået rigtigt dårlig samvittighed af Patrick, og så skal hun have en krammer, og så skal de have en hyggelig sidste dag.

Nede hos Mathias og Julie er der god stemning, og Mathias synger den nye sang ”Patrick er en presset mand”, som måske lige skal remixes lidt, før den kan udfordre ”Kian, Kian, Kian” i toppen af hitlisterne.

Christina Maria bliver trøstet af Nikita Maria, der siger, at hun jo bare gjorde, hvad hun troede, var det rigtige. Eller også taler hun om sig selv og Oliver Bjerrehuus.

Nede ved poolen udspørger fyrene Kian om, hvad der skete i poolen med Charlotte, og om der blev ”hamret”. Kian siger, at han da lige var oppe og kigge, og Jesper synes, det er fedt for Kian, at han lige kom op og kigge. Så på et tidspunkt har Kian puttet sit hoved op i tissekonen på Charlotte.

Nu skal der være udspringskonkurrence, og den dømmer Patrick ovre fra sofaen, hvor Michelle også ligger. Hun siger ”Kommer du ikke lige herover”, hvorefter hun kravler over til ham.

LÆS OGSÅ: Årets første twist (ikke dansen)

Dramatisk Pandoras

Der skal være Pandoras æske, og Christina Maria frygter spydige kommentarer. Til gengæld løber hendes mascara ikke længere. Nikita glæder sig derimod, for Pandora er som en spørgerunde i Folketinget, bare mindre barnligt.

Første spørgsmål er da også, om Michelle gerne vil knalde Patrick, og det siger hun nej til, og alle griner hånligt, og Patrick og Joaquin laver lange løgnernæser af hende. Men så indrømmer hun dog, at jo, hun vil gerne vil være sammen med Patrick. Også hvis de er ædru. Og det er den største ros, han kan få, for så er han ikke bare et stykke kød med perfekt fedt-marmorering.

Charlotte bliver spurgt, om hun tror, at hende og Kian kommer til at ”hamre”. Charlotte vil hellere tale om, hvordan de ikke har slået søm i, og så afslører Patrick, at Kian da sagde, at han lige var oppe og kigge med øjnene, og Kian siger ”Det var da også det, jeg var”. Charlotte svarer straks ”DU har ikke været oppe i MIG” og så er Kians pynten på sandheden afsløret. Mathias spørger Charlotte, om Kian er fuld af løgn om, at hun var fuld af Kian, og hun gentager ”Vi har ikke hamret”. Og Patrick tilføjer ”Hun har ikke kunnet mærke det i hvert fald”, og jeg tror bare, at man skal fjerne alt, der kan bruges som en løkke fra Kians værelse. Joaquin og Olivia har også snavet, og faktisk synes Joaquin, at hun kysser ret godt … af en 20-årig.

Der gås hårdt til Christina Maria fordi, hun ”hjalp” den anden gruppe, men ingen snakker om, at Kasper også var i den regering, og derfor også bærer en del af skylden. Mathias holder fast i, at Kasper har lige så stort et ansvar som alle andre, og sådan er politik jo. Men han har måske tænkt mere på at komme i Folketinget med Nikita, hvis I fatter sådan én!

Nikita bliver så spurgt, om hun tror, hun er bedre end alle andre på hotellet, fordi hun er politiker (altså, I er godt klar over, at hun først og fremmest er blogger, ikke?). Det synes hun ikke, for hun kan fortælle, at politikere er de mest utroværdige mennesker i verden. Eller… er de?

I øvrigt, hvorfor ser Nikitas hals så overdrevet vild ud, når hun bliver interviewet til kameraet? Er den ikke alt for lang og helt bølget? Er det noget grafisk udskæring der går galt, eller ER hun en brontosaurus?

Nikita forstår ikke, at de andre skulle have det indtryk, at hun føler sig bedre end alle andre, for det føler hun bestemt ikke hun er. Og så må man faktisk ikke være medlem af Liberal Alliance.

Spørgsmålet kommer fra Michelle, der slet ikke har en historie med at se sig sur på andre piger. Ifølge Michelle skyldes det, at Nikita både tror, at hun ved alt, OG så er hun bedrevidende.

LÆS OGSÅ: Noget med Nikita Klæstrups patter!

Sex eller alkohol?

Christina Maria er desperat efter tilgivelse fra sin gruppe, og hun kalder det også ”det dummeste valg nogensinde”, hvilket jeg stadig mener var, da danskerne sendte Andrew ud af X Factor. HAN FORTJENTE DEN FINALEPLADS, OG I VED DET!

Men et andet sted finder der et endnu større dilemma sted. For Patrick vil være skidefuld i aften, men Michelle vil ikke knalde ham, hvis han er for fuld. Hun er nemlig stadig så ung, at hun tror på, at den første gang med nogen skal være speciel. Og det bliver den aaaldrig!

Men altså, han får et ultimatum. Valget mellem sex og alkohol. Og Patrick vælger altså, at hvis det skal være hans sidste aften, så skal han ”suge”. Og igen er jeg i tvivl om, om der er tale om sex eller noget håndværksmæssigt.

Så nu leger Kian og Jesper parkour foran de andre, og de er svært imponerede, for Jesper er så høj, og Kian har håret ned i øjnene. Men noget der er endnu mere halsbrækkende end parkour, er hvor meget Patrick fysisk forsøger at tvinge Nikita og Kasper til at snave. Patrick vil have Kasper til at kigge lige ind i Nikitas (jep) store (jep) flotte (JEEEP) blå (hvad?) øjne (nåh). ”Du skal ikke spørge om lov, kys hende nu!” kommanderer Patrick, og så kysser Nikita og Kasper, for det har han helt bestemt fortjent.

Michelle er derimod trist, for Patrick har ikke givet hende opmærksomhed hele aftenen, så nu ligger hun alene og trist i sin seng.

Det gør Nikita sateme ikke, for Kasper har taget sit sexy håndklæde rundt om livet og vandrer sensuelt hen til hende. De er så tæt på nu, at de næsten må blive afbrudt af Christina Maria. Men nej, Kasper afbryder det selv, og så siger han godnat.

Men udenfor døren bliver han bremset voldsomt af Patrick og Joaquin, der også er iført badekåber og håndklæder, og de tvinger ham til at gå ind og ”gøre det færdigt”. Og så stiller Patrick sig uden for døren og holder vagt, så ingen kan gå derind og ødelægge det. Men åbenbart er Christina Maria stadig på værelset! Whaaaat? Hun vimser bare rundt og laver alt muligt, imens Patrick sidder foran døren som en vagthund. Kasper får lige lov til at røre ved de to ”spidskandidater”, og så siger Nikita guhjælpemig godnat! Jeg betaler sgudda ikke licens for, at jeg skal nøjes med det her! Så nu går Kasper ud til Patrick og demonstrerer på ham, hvor langt han nåede.

Men nu går Patrick ind til Nikita og Christina Maria og leger Aladdin, og han vil have dem med ind under sit magiske tæppe, hvilket ikke er lige som i bogen/filmen overhovedet! De taler engelsk, og så skriger Nikita ”You are squeezing our pilloooooows!” og jeg ved godt, hvilke puder hun mener.

LÆS OGSÅ: Alle snaver alle, for sådan er politik