Nyeste artikler
Se alle
Justin Bieber checker ind på ‘Paradise’ – næsten da …

Sandra synes, det er supermærkeligt at vågne op til sin anden dag på Paradise Hotel priligy tablets online. For det første fordi hun vågner ved siden af Kian og så på grund af den vilde udsigt. Hun er bombet med indtryk, og jeg kan ikke helt gennemskue, om det er positivt ment. Har Kian pruttet meget i løbet af natten?

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-blogger går i kødet på deltagerne: De skal kunne tage noget pis!

Hvorfor skal du blive sur, når jeg ødelægger dine ting?!

Mathias vågner som sædvanligt med en cigaret i kæften. De vokser automatisk ud af munden på ham, så de altid er klar til, at han skal have styr på morgenhosten. Til gengæld kan han ikke finde sin ene sko, for den kastede Caroline i poolen aftenen før, da hun, Michelle og Christina Maria ville hævne sig på fyrene for at være dumme.

Mathias fisker sin drivvåde sko op, og han er rasende. Han forstår ikke, hvorfor ”møgungerne” ikke har respekt for andres ting. Desværre glemmer Mathias, at Caroline er 18 år gammel og derfor aldrig har skullet stå til ansvar for noget i hele verden.

Caroline magter ikke, at Mathias skal være sur over, at hun ødelægger hans ting, for hun har det altså pissedårligt, og så ryger han vredt sin cigaret.

Oppe ved morgenbordet sætter de sig langt fra hinanden og ser hver sin vej, og straks begynder Caroline at græde over, hvor strengt det er, at man ikke må ødelægge andres ting. Olivia fatter ingenting, for hun var skidefuld i går, mens Michelle krammer Caroline.

LÆS OGSÅ: Noget med Nikita Klæstrups patter!

Hotellets svar på Justin Bieber

Patrick snakker med Kian, Frederik og Kasper om pigernes fjol i går. Han funderer dybt over, hvordan Michelle var vild med ham som en idé, før hun overhovedet mødte ham. Det begynder så småt at virke lidt sært for ham, og så sammenligner han det med, at Justin Bieber hiver en pige op på scenen, og pigen siger ”Jeg er ikke forelsket i dig fordi, du er Justin Bieber, men fordi du er en god person” og Kian siger ”Arh, hva’!” og Kasper synes, det er en lidt voldsom sammenligning.

Drengene afhører Christina Maria om, hvorfor skoene er våde, og hun fortæller det hele, bortset fra det med, at det var hende der stod og brølede ”DU KYLER SKOEN I POOLEN!”, som om hun var en militær-instruktør fra en Hollywoodfilm.

Patrick spørger Michelle, om hun har ”smidt poolen i, nej vent, skoen i poolen”, og hun siger nej. Patrick skynder sig at tjekke, om hans sko er våd. Og det ER den, og nu ødelægger kloret hans sko, og det synes han bare er mega barnligt.

”Vi har ikke smidt nogen sko i poolen!” insisterer Caroline og Michelle overfor Patrick. ”De lyver mig lige op i ansigtet,” siger han. ”Det er det eneste, man ikke skal gøre overfor mig,” tilføjer han. Jah, og så skal man heller ikke afvise ham, hvis han vil snave i poolen.

Michelle og Caroline er begge mega kede af det med skoene og siger tvært ”Tak, Christina Maria”. Caroline er villig til at købe et par nye sko til Mathias for sine lommepenge, for hun vil gerne blive god med ham igen. Og så græder hun, og så krammer Mathias hende for at få ro.

Patrick spørger Michelle på tomandshånd, hvorfor hun gjorde det med skoen. Hun var fuld, og hun er ked af det, men han ville bare ønske, at hun havde været ærlig omkring det fra starten af, for det er lidt lige som hvis en pige nu kastede Justin Biebers sko i en pool. Så vil Justin Bieber også bare gerne videre i teksten.

LÆS OGSÅ: Tænk at præster kan være SÅ liderlige!

Tre ord: Druk, druk, filosofi

Oppe i baren påpeger Christina Maria, at der kommer et brev. Helt stille for sig selv, og uden at nogen hører det, hvisker Michelle ”Ja, det kan være der står, at du skal smides hjem”, og sådan laver paradisoer beef.

Der følger en lille kiste med brevet, der siger, at alle skal skrive en datingprofil om sig selv, og så skal de smide dem i kisten. Man skal beskrive sig selv med tre ord, beskrive de kvaliteter man gerne vil se i en partner (”Store bryster, respekt for sko”) og så skal man beskrive sin drømmedate.

Kasper skriver, at hans drømmedate er at hente en pige i en Ferrari, tage på en god restaurant, gå en lang tur og så ende på et lille græsareal, hvor de kigger på stjernerne skinne i hans store øjne.

Sandra har ikke selv en datingprofil, så det er da supersjovt at prøve at lave sådan en, og helt ærligt så sjovt er det sgu ikke. Michelle har det skidt med at lave en datingprofil, for hun er bange for, at hun så skal matches op med en anden end Justin Bieber, undskyld, Patrick.

LÆS OGSÅ: DU har ikke været oppe i MIG!

Joaquin, the Matchmaker!

Så er der frokost, og Sandra fortæller, at hun er vegetar, imens Mathias pøser ketchup i stride strømme ud over sin mad.

Et brev fortæller dem, at de skal gå på ceremonipladsen, og alle er nervøse og spændte og ingen ved hvad der skal ske, og det bliver efterhånden lidt kedeligt at beskrive, hvordan folk er spændte.

Rikke fortæller gæsterne, at en gammel gæst har fået lov til at læse deres datingprofiler, og ud fra dem dannet nogle nye par. Åh-oh, så kan man sgu lære at pynte. Straks ser man fyrene tænke ”Åh nej, hvorfor skrev jeg, at jeg elsker at læse bøger!?”

Den gamle gæst får også lov til selv at vælge en partner ud fra teksterne, og det betyder, at en fyr snart vil stå uden partner. Matchmakeren er fandeme Joaquin, for han har været væk i hele to-tre dage, og det er sgu også strengt.

(Foto: TV3)

(Foto: TV3)

Man ser, hvordan Joaquin læste profilteksterne, og hvordan han parrede profilerne med hinanden. Jeg antager, at Michelle og Patrick har skrevet, at det de søger i en partner, er hhv. ”Han skal være Patrick” og ”Hun skal acceptere at jeg snaver med alle andre”.

LÆS OGSÅ: Pisk, parceremoni og pool-puleri!

Ferrarier er useriøse

Den, Joaquin har valgt til sig selv, har skrevet om sig selv, at hun er sød, naturlig, glad og søger en der vægter familien højt. Og det er sgu Michelles tekst, og nu er de fandeme partnere igen. Hold nu kæft det er kedeligt! Er der noget som helst, der har konsekvenser i det her program.

Det næste par er en fyr, der er udadvendt og provokerende (Patrick), der er matchet med en pige, der er udadvendt, omsorgsfuld, og som søger en gentleman, der er vild i sengen. Og det er lige præcis Patrick, synes han selv. Og det er Caroline, han er endt med, og hun synes, at det er det værste, der overhovedet kunne ske, men det er alt jo i hendes verden.

Sk+ªrmbillede 2016-04-24 kl. 13.13.14

(Foto: TV3)

Næste match er en fyr, der er udadvendt, optimistisk og smilende (Kian), og Sandra, og det bliver han glad for, og han krammer hende og kysser hende i nakken, og det har Sandra det måske lidt stramt over, for hun er måske ikke heeelt så tiltrukket af ham, som han er af hende.

Næste fyr beskriver sig selv som glad og liderlig, og søger en pige der er glad og udadvendt, for det er de tillægsord, de kender. Den liderlige er selvfølgelig Mathias, og han sættes sammen med en pige, der beskrives som altid glad og ekstremt kærlig. Og det er Christina Maria, der har tænkt sig at lave tryllevæggen mellem dem, når hun skal bo med en liderlig fyr.

Nu mangler Frederik, Kasper og Olivia, så en af de to Bispe-drenge skal bo på Solo om lidt. Olivia søger en loyal partner, og hun matches med en, der søger en partner, man kan stole på, og det er Frederik, der bare gerne vil have en partner, som han kan se med sine små øjne.

Så imens Kian står og snuser til Sandras skulder, glider Frederik hen til Olivia. Kasper ender alene, og det skyldes ifølge Joaquin, det Kasper skrev med Ferrarien. Joaquin synes nemlig, at man skal være lidt mere voksen og alvorlig omkring det at skrive en datingprofil i et tv-program, der handler om at stille sig bag nogen i ti uger, og den der er bedst til det, vinder. Tænk at nogen kan tage let på tingene i sådan en situation.

I morgen skal Joaquin i duel mod Kasper, og taberen af udfordringen ryger ud af hotellet. Det var ikke lige det, Joaquin havde håbet på. Men åndssvage Kasper med hans Ferrari er selv ude om det.

LÆS OGSÅ: Hvis The Walking Dead var en pornofilm …

I ser alle sammen dumme ud, okay!

(Foto: TV3)

(Foto: TV3)

Der er store flyttedag, og alle skal pakke deres ting. Kasper ryger på Solo, og Mathias skal flytte sammen med Christina Maria, som han håber, vil lade hans sko forblive tørre. Sammen med Sandra og Kian bærer de en masse tøj og kufferter ned af stentrapperne til bungalow-værelserne. Christina Maria har det godt og drikker cola, men som en kæmpe idiot har hun valgt at flytte i høje hæle, så pludselig styrter hun på trappen. Mathias springer straks til for at hjælpe, da han frygter, at hans sko er kommet noget til.

Christina Maria fik en lille hudafskrabning på skinnebenet, men så er det jo heldigt, at Mathias har en helt særlig creme til alt, lige fra brækkede tæer til små sår.

(Foto: TV3)

(Foto: TV3)

Men endnu federe er det, at der skal være par-fest, og der ligger udklædninger på værelserne. Patrick vil være klædt ud som pige, men nej, Caroline vil fandeme ikke være dreng! Frederik og Olivia skændes også, for Olivia vil fandeme ikke være mexicaner. Øh, shhh, har du set, hvem der arbejder på hotellet?

Kian og Sandra skal være klædt ud i sømandstøj, og pludselig ligger de og bryder på sengen. Men Sandra ville egentlig hellere klæde om med Kasper.

Joaquin ender med at få pigekostumet på, trods Michelles protester. Mathias og Christina Maria er politi, eller, det vil sige, slutty politi. Men stakkels Kasper er klædt ud som punker med hanekam, så alle griner af ham. Men da Joaquin kommer springende i sit tyske Heidi-tyroler-kostume og håret i rottehaler griner alle endnu mere. Alligevel synes Michelle, at hun er den, der ser dummest ud af alle, for hun ligner en mand. Eller, en dreng med en dunk. Caroline synes, at Michelle ligner en ”fucking retard”. Nu kommer politiet, og Caroline er rasende, for hun har hele tiden sagt, at hun gerne vil være klædt ud som politi, og så er det da nederen, at Christina Maria får lov. Igen er livet bare så uretfærdigt mod hende.

Kian vil kysse Sandra, fordi han synes, hun er lækker, og hun synes bare, at han er der hele tiden, og hun siger, at hun er nonne og jomfru nu, og det fatter Kian slet ikke. Er hun så ikke længere klar til at snave med alle?! Man skulle næsten tro, hun sagde det for at slippe for at snave ham.

Og ja, pludselig snaver Sandra med Kasper, og de giver den gas. Og det bliver påpeget, at Kasper snaver i længere tid, end han knalder. Med den slags venner, hvem har så brug for fjender?

LÆS OGSÅ: Monarki og bolleri

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.