Tjelle taler – Paradise Hotel 2016

Tjelle Vejrup

Tjelle Vejrup

Komikeren Tjelle Vejrup svinger hver dag sin skarpe blyant og kommer med sine tanker om årets udgave af 'Paradise Hotel'. Det kan du læse her umiddelbart efter hvert afsnit.

Reality blogs

Følg en række af Danmarks største
TV-personligheder - behind the scenes!

Følg med her!

SMS

Du kan nu tilmelde dig Realityportalens SMS-service. På den måde er du altid opdateret på alt inden for den danske realityverden.

Tak for din tilmelding.

Se klip fra dplay.dkKædekranier – Paradises svar på Candy Crush-invitationer

5. maj 2016 kl.22:50 - Af: Tjelle Vejrup - Paradise Hotel
(Foto: TV3)
(Foto: TV3)

(Foto: TV3)

I aften får vi at vide, hvad dælen det var for en opgave, Kian fik af Rikke den aften, han røg ud af hotellet. Måske skulle Kian vælge en deltager, som skal fuldføre en gymnasial uddannelse.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-blogger går i kødet på deltagerne: De skal kunne tage noget pis!

Kædekranier; Paradises svar på Candy Crush-invitationer

Olivia og Michelle vågner op andre steder, end de havde planlagt. Det skyldes, at Olivia i går fik et raserianfald over, at Michelle og Patrick havde knaldet i Olivias seng. Så Olivia smed korporligt Michelle ud af det værelse, Michelle normalt deler med Joaquin. Hun råbte og skreg faktisk af Michelle. Men fordi Olivia var så fuld, er hendes første ord, da hun vågner, at Michelle var sur i går. Gad vide, hvad hun så husker omkring sit fuldemandssamleje med Joaquin.

Michelle fortæller det til Patrick, der har det for grineren over det. Til morgenmaden griner både Michelle og Olivia heldigvis af, hvordan de begge to var vågnet i panik over, at de ikke lå ved siden af deres partnere. Der har vist været lidt mere end sprut i deres drinks.
Men så kommer der et brev, og det fortæller, at Mathias skal gå på Solo, og alle andre skal gå på deres værelser. Hvor de kan slappe af og fordøje morgenmaden. Det er sundt.

Nede på Solo ligger der et plastikkranie oven på et brev. Brevet fortæller, at Kian har udpeget ham til en magtfuld opgave. Opgaven er en god gammel klassiker; Mathias skal give kranie og brev til en deltager og så gå i loungen. Den deltager skal gøre det samme, og den sidste deltager, der får kraniet, skal forlade hotellet. Man må ikke sige noget, når man giver kraniet videre, og man må ikke give det til sin partner. Den kan han da næsten ikke fucke op, den her kranie-kæde.

Han ved, at det skal gives til Caroline som den første. Hun bliver bange af at se kraniet, men hun må ikke få en forklaring af Mathias, så nu afhænger hele kædens skæbne af, at hun selv kan læse sig frem til det. Det er næsten det mest spændende!

(Foto: TV3)

(Foto: TV3)

Caroline overvejer at give kraniet til Michelle, men hun giver det til Sandra, der enten har tiltusket sig en voldsom pollen-allergi, eller også kan hun slet ikke tåle al den druk på hotellet. For hun ser eddersparkeme træt ud (men ikke for træt til at skubbe underlæben en meter frem, når hun taler).

LÆS OGSÅ: Noget med Nikita Klæstrups patter!

Når man ikke pri-teres højt nok

Caroline drøner op i loungen og krammer Mathias, og nu er de ligeglade med, hvem der så ender med at ryge ud. Sandra giver kraniet til Joaquin, der læser det op foran Michelle, der bliver helt vildt forskrækket. Joaquin giver kraniet til Patrick, der ligger ved siden af Olivia, og Olivia forstår ikke legen, så hun skynder sig at sige, at hun ikke vil have kraniet.
Patrick drøner videre og giver det til Frederik, der skynder sig at tro, at Patrick har ofret ham. Og så løber Patrick. Jeg forstår faktisk ikke, hvorfor de skynder sig så meget.

Anyhu, Frederik drøner op for at give kraniet til Joaquin, men han er allerede reddet. Så han giver det til Michelle, der har vadet hvileløst rundt i flere minutter. Michelle ved godt, at det er Olivia og Christina Maria, der er tilbage, og hun vælger med hjertet – og giver kraniet til Olivia. Hun giver kraniet til Christina Maria, der ikke tror, hun nogensinde har været så glad for at se Olivia. Dog ved hun ikke, at hun har tabt, da hun løber (igen, hvorfor skynde sig?) op for at give kraniet til Michelle … der ikke er der. Stille og roligt indser hun, at værelserne er tomme.

”Tak for lort alle sammen,” siger Christina Maria, da hun kommer op i loungen som den sidste. Hun er super skuffet over, at hun ikke er blevet ”pri-teret” højere, end tilfældet var. Og Caroline er SÅ glad for, at Christina Maria skal ud. Men først skal Christina Maria lige drikke en cola.

Den drikker hun i stilhed foran sin gruppe, der godt ved, hvor mange gange Christina Maria har taget skraldet for sin gruppes beslutninger. Avs!

Der ankommer et brev, der endegyldigt bekræfter, at Christina Maria skal forlade hotellet, og hun begynder at græde. Enten det eller også er det en fræk makeup. Jeg har ikke altid kunnet gennemskue, om hendes brug af farver i ansigtet har været uheld eller for at være sexet.

(Foto: TV3)

(Foto: TV3)

Inden hun forlader hotellet, skal hun dog vælge en deltager, der sidder over til parceremonien. Den person er sikret en plads i finaleugen, men står dog uden partner.

Christina Maria rejser sig og fortæller sin gruppe, at hun er skuffet over dem, og at de skulle have tænkt sig bedre om. Hun holder dog sit ord og sikrer Patrick til finaleugen. Hvilket han har det lidt ambivalent med, for han er i finaleugen, men det er uden en partner.

Christina Maria vil heller ikke kramme nogen af dem, fordi hun er så skuffet. Det har Michelle naturligvis stor sympati for, da hun siger ”Det er snotdumt af Christina Maria at vælge Patrick”, for sådan fungerer empati hos teenagere.

Alle bruger deres kræfter på at svine Christina Maria til, og ingen bruger kræfter på at være kede af, at de lige har svigtet deres mest hårdtarbejdende soldat. Eller være kede af, at der ikke længere er en pige, der konstant vil smide tøjet til festerne helt uden grund.

Christina Maria får endelig krammet alle og sagt farvel. Det har trods alt været en dejlig oplevelse for hende at være på Paradise, for hun har mødt nogle mennesker, der har rørt hende rigtig meget – især fyrene har rørt hende rigtig meget.

Og dermed er både Mister og Miss Paradise røget ud af hotellet, og dermed har den titel altså ikke den store værdi i den virkelige verden.

LÆS OGSÅ: Tænk at præster kan være SÅ liderlige!

Et selvmål er vel også et mål

Caroline og Mathias’ plan for at redde Sandra er, at hun skal stille sig bag Frederik, og så prøve at overbevise ham om, at det vil være smartest, for Olivia vil altid vælge de to andre drenge over ham. Frederik siger, at han har meget at tænke over. Og meget af det er sikkert øl og bryster.

Samtidig på et andet værelse har Michelle noget, hun vil dele med Caroline; nemlig at hun i går, for første gang i sit liv, fik en orgasme. ”Tillykke” siger Caroline, der dog ikke er imponeret, for hun er kommet mange gange, også sammen med fyre. Og hver gang har hun uentusiastisk sagt ”Jeg kom …”

Patricks hemmelighed i går var, at han simpelthen lige tog sig mega god tid, hvilket giver fin mening, for der nåede jo at komme adskillige delegationer af andre deltagere ned og kigge på, at de gjorde det. Så det har mindst varet et kvarter. Åh, alko-sex!

(Foto: TV3)

(Foto: TV3)

Nu hiver Mathias fat i Frederik for at fortælle ham, at Olivia har sagt i åbent forum, at hun vil vælge Patrick, hver gang hun får chancen. ”Nåh … Nej!” siger Frederik. Mathias synes bare, at Frederik ”skal ta’ til overvejelse”, at Olivia har tænkt sig at gøre det. Men egentlig er han ligeglad med, om Sandra ryger eller ej. Lige som de fleste seere.

Stakkels Frederik er helt rundtosset, så han går op til Joaquin og Patrick for at få sine ordrer om, hvad han rent faktisk har lyst til at gøre.

Skærmbillede 2016-05-04 kl. 19.32.40-2

(Foto: TV3)

Han afslører, hvad Mathias har fortalt ham. Joaquin er målløs over at høre, at Olivia har sagt i et åbent forum, at hun vil vælge Patrick over Frederik. Faktisk er det det dummeste nogensinde. Det er faktisk dummere gjort af Olivia, end da hun knaldede Joaquin i går.
Frederik kalder det et kæmpe selvmål af Olivia, og det ved han om nogen, for han er jo fodboldspiller (påstår de).

Så Frederik går ned og konfronterer Olivia med det, hvilket chokerer hende, for hun havde ikke regnet med, at det kan have konsekvenser at sige visse ting højt.

Så nu benægter hun overfor Frederik, der dog ikke mener, at hun kæmper så meget, sådan som hun sidder der i sin morgenkåbe. ”Det kan godt være, Olivia tror, hun har mig om sin lillefinger” siger Frederik. Men det har hun ikke. For den lillefinger, og de fire andre fingre på den hånd, har hun jo om hans tissemand. Eller bat. Eller hvad helvede han kalder den.
”Stoler du ikke på mig?” spørger Olivia, og Frederik siger ”Jo, jeg stoler på dig,” imens han stirrer intenst ned på den vandflaske, han er ved at pille mærkatet af.

LÆS OGSÅ: DU har ikke været oppe i MIG!

(Foto: TV3)

(Foto: TV3)

Sidste parceremoni!!! (Inden finaleugen)

Det er blevet tid til den sidste parceremoni inden finaleugen, og selv om fyrene er sikre, har jeg lyst til at kyle Joaquin ud, alene for at have slips og skjorte på uden at stoppe skjorten ned i bukserne. Hvad fanden skal han forestille? En 10-årig der leger fin, voksen mand?!

Sandra kan godt mærke presset, og så ser røgen fra faklerne også ud til at irritere hendes øjne lidt.

Patrick følte sig ret sikker på en plads i finaleugen, så han føler absolut ikke, at Christina Maria gjorde hende en rigtig tjeneste. Så igen, fuck dig, person vi lige snød.

(Foto: TV3)

(Foto: TV3)

Patrick sidder jo over, så ingen piger må vælge ham. Michelle stiller sig hos Joaquin, til trods for at han har lavet det der skjorte-trick. Caroline stiller sig bag Mathias med et ordenligt smækkys, for hun synes, han er hendes Paradise-kæreste, og han stoler vist nok på hende.

Sandra stiller sig bag Frederik, for de har ikke nogen partnere, så de kan bygge noget op sammen, med mindre Olivias handjob var så godt, at det kan tippe vægten over til hendes fordel.

Olivia siger, at Frederik kan stole 100 procent på hende, og Frederik har det ikke så godt med det, for det er anden gang, han skal ”knuse en drøm for en pige”, nemlig drømmen om at dele et hotelværelse med ham i et tv-program. Drøm stort, piger!

Frederik ved godt, hvor stort et valg det er for ham. For det er tid til finaleugen, og han skal have en partner, han kan stole ”110 procent” på, hvilket er mere end det er muligt, fordi, ja, matematik ik’.

Olivia siger, at Frederik skal vælge hende, fordi de har ”spillet sammen”, hvis I forstår sår’n en bette eeeeen! Og så siger hun, at han kan stole 100 procent på hende. Og det er desværre ti procent mindre, end han vil have.

Frederik siger, han træffer sit eget valg, og at han ikke lader sig påvirke af nogen. Det har han sikkert fået at vide af Patrick og Joaquin, at han skal sige. Og så vælger han Olivia.

(Foto: TV3)

(Foto: TV3)

Sandra griner, fordi hun synes, det er komisk, for Olivia vælger jo Frederik fra i næste uge. Men Olivia benægter, at hun vil vælge Patrick over Frederik i finaleugen. Dog er Sandra mest rørt, og hun fælder en tåre, imens hendes underlæbe for første gang trækkes tilbage.
Det, hun kommer til at savne allermest, er menneskerne, hvilket er et herre originalt svar. Helt ærligt, er det ikke lidt strengt, at der aldrig er nogen, der lige takker hotellets ansatte? ”Jeg kommer til at savne de tre måltider mad om dagen, tilberedt af en fattig mexicaner. Pablo, du er den storebror, jeg aldrig fik!”

Rikke sender Sandra afsted, og så siger hun ”Men… vi er ikke helt færdige endnu,” og alle deltagerne er spændte. ”… for jeg vil gerne sige tillykke. I er alle sammen i finaleugen” tilføjer Rikke, der bare legede med deres følelser som en anden sociopat.

Der er champagne i baren, og Michelle er i højt humør: ”Vi alle sammen er pisseglade for, at vi er kommet ind i finaleugen,” siger hun, og jeg tror, noget er gået galt imellem at hun tænkte  og sagde den sætning.

Det gør dog lidt ondt at sige farvel til Sandra, og hun glæder sig heller ikke til at skulle flyve hjem, men det hænger nok sammen med, at TV3 skal spare på billetterne. Det bliver helt sikkert med RyanAir og så mindst tre-fire mellemlandinger i Østeuropa.

Heldigvis for Frederik kan han jo stole 110 procent på Olivia. Altså, Olivia der lige får nogle klare instrukser af Patrick om, at fra nu af skal hun tænke sig om og holde munden lukket, så hun ikke kommer til at afsløre flere af sine skumle planer.

På mandag er der finaleuge! JAAAAAAAAAAAAAA!

LÆS OGSÅ: ”Sæd … ud over det hele!”

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Skriv et svar