Nyeste artikler
Se alle
Noget med Nikita Klæstrups patter!

Introen viser, at der kommer tre nye, langhårede, personer ind på hotellet i dette afsnit. At dømme ud fra introen viser af dem, så er der tale om Charlottes tvillingesøster, ham der røg først ud af X Factor og en eller anden med store bryster og et navn, der klinger som en russisk au-pair.

(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Michelles dag starter helt nede i kulkælderen, for hendes BFF Caroline røg ud i sidste uge. Så Michelle får sig en lille tudetur, imens hun holder Carolines billede. Normalt når piger som Michelle tuder over et billede, skyldes det, at nogen har tagget dem i et festbillede på Facebook, hvor de glemte at se ligeglade ud. Jeg har også engang kysset på papirsbillede af en pige. Åh, folkeskole, du var en led satan!

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-blogger går i kødet på deltagerne: De skal kunne tage noget pis!

“Super nice”

Oppe ved morgenmaden viser nogle plakater, at der skal være Paradise-valg. Og der er 12 pladser ved bordet, hvilket deltagerne godt kan regne ud, er et vist antal for meget, og hvis du spørger om, hvad det antal er, så skal du lukke røven. Kian får det smadderdårligt af det med valget, og at der kommer nye deltagere, måske fyre, ind på hotellet. Og det kan Mathias da godt forstå, men han vil også rettig gerne have kaffe.

Christoffer er den første af de nye deltagere. Han er en 12-årig pige med langt, bølgende mørkt hår, som han enten har i en knold eller fri, hvis han skal ride på sin pony. Han fortæller om sig selv, at folk der møder ham, tit tror han er arrogant, men så finder de ud af, at han er ”super nice”. Det har aldrig været svært for ham at score, og han kysser altid på mindst tre piger pr. aften, når han går i byen … fuuuuuck nu af!

En af pigerne siger, at Christoffer har pænt hår. Han siger ”Har jeg det? Det er langt.” Alle har et indtryk af ham som en rigmandssøn, der går i byen for fars penge. Men bare vent, de opdager nok snart, hvor ”super nice” han er. Og hvis ikke de gør det, så skal hans forældre nok checke ind på hotellet og sørge for, at de forstår det.

Jesper fra Viborg tropper også op, og han har også langt hår. Han er 22 år, og så er han tilfreds med sin krop, for den har han fået mange komplimenter for. Jeg får også tit komplimenter for min krop. Sådan noget a la ”Det er da egentlig utroligt, at du ikke har fået type 2 diabetes med dén krop!”

Joaquin lægger naturligvis mærke til, at de nu er tre langhårede fyre, men han mener dog, at det er ham, der har det flotteste hår.

Der klippes mellem morgenbordet og så billeder af et par store, runde, bløde, hoppende politiske ambitioner, der kommer gående et ubekendt sted. Det ligner et par bryster, der kan få rettet op på det morads, der er inde i Folketinget. Men nok om det, for Jesper afslører, at han OGSÅ dyrker parkour, så skyd mig bare lige i fjæset med det samme!

Der ankommer et brev, og det får Christoffer lov til at læse, for han har lige lært alfabetet i skolen, og hans forældre ser gerne, at han får så mange succesoplevelser som muligt. Han er dog lige ved ikke at ville åbne brevet, da det ikke er lukket med et adeligt sejl. Men det viser sig, at han er ”super nice” til at læse; deltagerne skal gå ned i pool-loungen.

LÆS OGSÅ: Har du talt med din læge om farerne ved skam i underlivet?

Alle kender Nikitas bryster

Rikke Jöranssån fortæller, at i dag starter valgkampen på hotellet! Og det er mange af deltagerne spændte på, da det bliver deres første valgkamp som myndige. De to nye, Jesper og Christoffer på 12 år, skal kæmpe for at blive valgt som statsminister. Så altså vil en Paradise-statsminister blive valgt på cirka lige så stærkt et grundlag, som vores rigtige statsminister. Christoffer har det fint med at skulle dyste mod Jesper. Ham skal han nok slå. Hvorfor? Fordi Jesper ligner Tarzan. Christoffer på 12 år ligner derimod Mowgli, så jeg fatter ikke helt, hvad sammenligningen skal betyde.

Men så afslører Rikke, at der kommer endnu en person ind, og den person er ejeren af dansk ”politiks” mest berømte bryster siden Mogens Glistrup; Nikita Klæstrup, der påstår at hun følger med i politik, men samtidig er hun også medlem af Liberal Alliance. Joachim B. Olsen har stensikkert prøvet at kaste med hende på et tidspunkt. Nikita kunne aldrig falde for en sofavælger eller en, der stemmer blankt. Dog må personen godt være blank. Nå, men nok snak om kedelig politik, for nu skal der snakkes om hendes patter. Og man fristes næsten til at tro, at hun godt er klar over, at der er et stort hul i hendes kjole, lige ved det nederste af hendes kavalergang.

Fyrene ved totalt godt, hvem Nikita er. Er det pga. politik? Hahahahahahahaha, hvor er du sød, at du spørger. Nej for helvede, de kender hende fra M!. Rikke fortæller, at Nikita skal være ugen ud på hotellet og fungere som spindoktor. Et ord som Olivia og Michelle aldrig har hørt før. Og nej, det er ikke en læge, der er klar til at hjælpe folk, der har dyrket for meget cykel-fitness.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan afviser du den fyr, du var manisk besat af som barn!

Nikita ved herre meget om politik

Parrene skal gå ned på deres værelser og finde stemmesedler. Og så vil kandidaterne komme ned til dem og tale deres sag. Og så skal der stemmes senere på dagen. Nikita skal lære Jesper og Christoffer på 12 år, hvordan de aller bedst kan præsentere sig selv for deres vælgere. Råd nummer et: Tag en virkeligt afslørende kjole på. Råd nummer to: Aner det ikke. Råd nummer tre: Vær en kendt blogger. Snav Oliver Bjerrehus.
Da alle er gået siger Rikke til Nikita, at Nikita skal tælle stemmerne op senere. Når hun så har fundet en vinder, skal hun åbne et brev, som Rikke rækker hende så lavt, at kameraet er NØDT til at filme på brysterne.

Nikita går op for at snakke med de to kandidater for at høre, om de har tænkt over, hvad de vil sige, og de har ikke tænkt over noget som helst, og Christoffer på 12 år kan heller ikke koncentrere sig, når hun sidder der med sine bryster. Strengt af kvinder sådan at sidde med deres bryster.

Nikita fortæller dem, at de skal please deres vælgere, fylde dem med løgn, og så skal de få dem til at stemme på dem. Så, jo, Nikita ved herre meget om politik.

LÆS OGSÅ: Gud, det er sgudda Jakob Kjeldberg!

Verdens yngste statsminister

Christina Maria har store forventninger til Jespers og Christoffer på 12 års taler, for hvis man skal være inde på ”Pawadise Hotel” skal man gøre sig fortjent til det. Christoffer på 12 år indleder med at sige, at de skal stemme på ham, fordi han er for nice og for sej. Han vil dog også lyve overfor alle og sige, at han vil stå bag dem.

Jesper lægger vægt på at være ærlig, og så er han klar på sjov og ballade. Olivia synes, at han har fed udstråling. Men nu sidder Christoffer på 12 år og siger til Kian og Julie, at han allerede nu har bestemt sig for at gå imod Patrick. Og han er slet ikke nervøs, for han ved bare allerede, at han får alle stemmerne.

Nu skal stemmerne leveres, og de puttes i en blå kiste, som Nikita sidder og passer på. Alle fyrene putter sedlerne i kassen, og så giver de også alle lige brysterne et kig, før de går væk igen.

Kian og Julie stemmer på Jesper. Resten af stemmerne lander på Christoffer på 12 år, og dermed bliver han valgt som verdens yngste statsminister.

Nu skal Nikita læse brevet, som hun fik ved sine bryster. Brevet siger, at det kun var et midtvejsvalg, og at det rigtige valg er i morgen, hvor taberen ryger ud af hotellet. Men vinderen af midtvejsvalget vil få en fordel.

LÆS OGSÅ: Mister Paradise – det ser godt ud på et CV

Fuldere end Henrik Sass Larsen til sidste Folketingsvalg

Nu er der frokost, og der kommer endnu et brev, som Nikita skal læse. Hun siger ”I’m so excited” og Patrick tilføjer ”And I just can’t hide it”, hvilket får Kian til at flække af grin, for han kender ikke Pointer Sisters-nummeret, der refereres til, så han tror, at Patrick bare er herregod til at rime.

Nikita skal vælge den fyr, hun helst vil bo sammen med. De skal flytte på det store værelse, og fyrens pige skal sove i hængekøjen. Nikita vælger Patrick, for hun går primært efter fyre, der har været på tv før. Jesper og Christoffer på 12 skal sove på solo.
Nikita ser værelset, hvor hun skal bo med Patrick og Christina Maria, og her ser hun blandt andet Patricks Mr. Paradise-billede, og hendes første spørgsmål er, hvorfor han er så beskidt på det.

Senere sidder hun og diskuterer striber på sin krop med Christina Maria. Striberne kommer fra Nikitas bikini-badedragt-ish, som har nogle snore i siden, og det påvirker måden, man bliver solbrændt på. Hun ved trods alt mere om politik end om UV-stråler. De to piger bonder over, at Christina Maria også har været i M!, og det var et af de fedeste øjeblikke i hendes liv. For så følte hun sig ung igen.

Apropos det med at blive sært solbrændt, så ligger Olivia og sover ved poolen, så Patrick hælder solcreme ud over hende, uden at hun vågner. Så der ligger hun, smurt helt ind i solcreme. Og det bekymrer Nikita at se, hvad hendes partner Patrick gør ved sovende piger. Olivia bliver skidesur, og Patrick prøver at lade være med at grine af hende, imens hans ene brystvorte prøver at komme ud af hans undertrøje.

Et brev til aftensmaden informerer om, at i aften er der valgfest, og alle skal gå på værelserne og gøre sig klar. Patrick er spændt på, hvad festen vil indebære, men mon ikke folk skal være fuldere end Henrik Sass Larsen til sidste Folketingsvalg. Vent, vil der blive serveret sodavand også? Pga. I-ved-nok-hvem!

Udklædningen til festen er begrænset til farvede stofstykker, som de skal bære som et skærf, som var de skønhedsdronninger. Bortset fra Patrick, der tager det rundt om hovedet. Rebel! Skærferne er gule og lilla. I ved, lige som gul og lilla fløj.

Der danses og drikkes, og Kasper er ikke ked af at se på Nikita. Hun kunne godt være noget for ham, i hvert fald mht. hendes udseende. Men nu glæder han sig også til at lære hende lidt at kende, siger han, og lader som om, at hendes personlighed betyder noget.
Patrick synes bare det er fedt, at Nikita er på, og at hun ikke bare sidder og surmuler lige som Michelle, der er rasende over, at der findes andre kvinder, og at de kvinder ikke er Caroline. Michelle har ikke noget imod at skulle gå hen og sige til nogen ”Prøv å hør, jeg kan ikke lide dig!” Hun går rundt i sin egen lille boble af vrede.

Nogle der ikke bobler af vrede, er Kian og Jesper. Kian kan bedre kan lide Jesper end Christoffer på 12 år, for Jesper er ikke arrogant, og så dyrker de jo begge parkour. Samtalen har de, meget praktisk, lige ved Kians Mr. Paradise-trofæ. ”Nåh, den her gamle vase? Pfff, jo altså, hvis du absolut SKAL spørge…”

Patrick og Joaquin taler med Christoffer på 12 år om, hvor han vil spille henne. De to vil gerne beholde ham, frem for Jesper, men ikke af de grunde, man skulle tro. For Jesper er en sød fyr, så ham ville Patrick have det dårligt med at snyde og manipulere med. Christoffer på 12 år derimod, ham vil Patrick ikke have problemer med at tage røven på. Patrick og Joaquin har begge taget deres skærfer på som Borats mande-bikini.
Kasper har også gang i sin egen kur, og imens han og Nikita skal kramme godnat, forsøger han med hele sin sjæl at kysse hende. Og når hun afviser ham, knuses hele hans væsen, og hans ansigt viser et chok så stort, at hans øjne nær triller ud af hovedet på ham. Og så går han ned og græder sig i søvn på sit værelse.

Jesper og Christoffer på 12 år går til ro på Solo, der er det værste værelse, sidstnævnte nogensinde har været på. Der er absolut intet på det værelse, Christoffer på 12 år nogensinde ville bruge i sit eget liv, når han flytter hjemmefra om seks-otte år. Jesper har nogle usædvanligt højtaljede boksershorts på!

LÆS OGSÅ: Årets første twist (ikke dansen)

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.