Nyeste artikler
Se alle
Tina Lund. (Foto: Michael Stub)

20 dage efter fødslen: Tina Lund tilbage i sadlen

Det er mindre end tre uger siden, Tina Lund fødte sin datter, men nu er hun atter klar til ridestævner.

De fleste kvinder, der har været igennem en fødsel, vil nok tænke “wow”, når de hører, at den smukke ride-babe Tina Lund allerede er tilbage i sadlen, efter hun for 20 dage siden fødte datteren Lilly. Men det er ikke desto mindre sandheden.

– Yaaaayh, så er jeg på hesteryg igen. 20 dage efter jeg har født. Meningen var, at det skulle være en lille tur her første gang, men jeg endte alligevel med at tage et par spring. Jeg kunne ikke lade være, så dejligt at være i sadlen igen, skriver Tina Lund på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Rørt Tina Lund takker fans efter en hård tid

– Min far holdte øje med Lilly, mens jeg red, Allan er jo stadigvæk på forretningsrejse. Min fars kommentar efterfølgende var “så er du klar til at tage til stævne i weekenden”, som han mente bund alvorligt. Jeg tror dog lige at jeg venter et par weekender med at stille op til stævne til både jeg og hestene er i topform igen. Men det varer ikke længe før vi er at finde på stævnebanerne

Man må tage hatten af for Tina Lund, og for at det ikke skal være løgn, så er det stort set ikke til at se på den spinkle pige, at hun lige har været gravid i ni måneder og født for under tre uger siden. Se en video af hendes første tur tilbage på ridebanen her, og se billedet herunder samt et billede af sødeste Lilly.

LÆS OGSÅ: Tina Lund deler detaljer om datterens fødsel i Dubai

LÆS OGSÅ: Tina Lund efter fødsel: Storebror er stolt

Første ridetur i 6 måneder ????❤️ love my horse Big Red ?

A photo posted by Tina Lund, Spring rytter (@tinalund) on

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.