Nyeste artikler
Se alle
Mille og Kay. Foto: Privat

‘Paradise’ Mille: Jeg er ikke Kays drømmekvinde

Kay er faldet pladask for den tidligere 'Paradise'-stjerne Mille Lentz, som udseendemæssigt ikke har de træk, reality-stjernen tidligere har søgt.

‘Små fødder og store nødder’ var Kays mantra i ‘For lækker til love’, og han dumpede konsekvent pigerne i programmet, hvis ikke de levede op til disse to kriterier. Meget tyder dog på, at det ikke kun er ‘små fødder og store nødder’, der er afgørende for reality-stjernen i dag.

Det fortæller Kays kæreste og tidligere ‘Paradise’-deltager, Mille Lentz, i et interview med JuicyPlay, hvor hun taler ud om parrets forhold. Her gør hun det klart, at hun bestemt ikke er hans drømmekvinde.

–  Jeg har hverken små fødder eller store bryster, og så er jeg høj, og jeg har brunt hår. Det var faktisk alle de ting, som han sagde, han ikke søgte i programmet, siger Mille til JuicyPlay og uddyber, hvorfor de fandt sammen:

–  Modsætninger mødes åbenbart, men jeg har selvfølgelig min tvivl om, hvorfor det var mig, han valgte, når han kunne få alt andet.

VIDEO: Kan I huske, da Kay checkede ind på ‘Paradise Hotel’?

Får meget opmærksomhed fra pigerne

I interviewet med JuicyPlay fortæller Mille også om, hvordan det er er at date en person, som får så meget opmærksomhed, som Kay gør. Det er nemlig ikke altid helt nemt, men det tager hun ret afslappet.

– Det generer mig egentlig ikke, at han har lavet ‘For lækker til love’, eller at han har datet så mange. Man kan selvfølgelig godt mærke, at han får sindssygt meget opmærksomhed, siger Mille og tilføjer:

– Kvinder, som tager kontakt til ham og prikker til ham på Facebook, irriterer mig en lille smule, men vi er meget ærlige over for hinanden, så det er ikke noget, der generer mig helt vildt.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip efter date: Vi råbte og skreg

Flytter måske til Jylland

Det er tydeligt, at Mille er utrolig glad for Kay, og hun overvejer også at drage mod det mørke Jylland i fremtiden. Indtil videre bliver hun dog på Sjælland, da de godt kan få det til at fungere.

– Jeg har ikke noget imod vi bor så langt væk fra hinanden, for jeg er rigtig meget hos Kay. Jeg er der i hvert fald en gang om ugen, men der er ikke nogen tivl om, han nægter at flytte til København, men gør mig ikke noget.

– Jeg har altid gerne ville bo i Jylland, og jeg synes, der er så hyggeligt derovre. Jeg vil gerne bo hos ham, slutter Mille med et genert smil.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Derfor skrev jeg, at Michelle var billig

LÆS OGSÅ: Jonas: Derfor er jeg med i ‘Paradise’

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser