Nyeste artikler
Se alle
Foto: Krestine Havemann/SBS

AFSLØRING: Amanda Sisse udgiver bog

Den unge mor arbejder lige nu på en bog, som skal omhandle hendes liv på godt og ondt.

Gennem tiden har ‘De unge mødre’-stjernen Amanda Sisse haft gang i lidt forskellige projekter på trods af sine kun 24 år. Nu løfter hun sløret for, at hun netop nu arbejder på noget helt nyt og spændende.

– Jeg er gået i gang med at skrive en bog, der skal forklare om hele mit 24 år lange liv – både på godt og ondt. Den vil fortælle om, hvordan det var at være en rimelig vild kriminel teenager, om at være involveret i utallige slagsmål, om at leve med kærester i fængslet, om at se sine venner dø og at være udsat for seksuelle overgreb, skriver Amanda Sisse på sin blog og tilføjer:

– Bogen skal beskrive, hvordan det har været at leve et liv uden høje forventninger for derefter pludselig at stå med en positiv graviditetstest og være nødt til at lægge hele min verden om. Hele min forestilling om livet kom virkelig til revurdering. For én ting var sikkert, min søn skulle aldrig leve det liv, som jeg gjorde.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes vil skrive en kogebog

‘Man skal være herre i eget hus’

Amanda Sisse fastslår dog, at vi ikke skal forvente os at se bogen på hylderne indefor de næste par måneder. Hun har nemlig ikke sat en deadline for bogens udgivelse og vil kun skrive, når hun føler sig motiveret til det. Bogen skal nemlig kunne give et helt særligt budskab.

– Meningen med bogen er, at den skal gå ud til alle de unge kvinder, som er, hvor jeg var. Den skal vise dem, at man selv er herre i eget hus, og at man selv bestemmer. Selvom nogle valg kan være utrolig svære og næsten umulige at tage, så bliver man nødt til at rejse sig fra støvet og gå efter det, som man virkelig vil, forklarer Amanda Sisse og tilføjer:

– Man skal give slip på alt det dårlige. Give slip på de venner, der ikke gør noget godt og give slip på den fortid, der har bragt så meget smerte. Først dér vil man nemlig mærke, at man virkelig lever og får det ud af livet, som man mest af alt ønsker sig.

Se billederne af Amanda Sisse øverst.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse om folkeskolen: Røg hash og lavede hurtige penge

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.