Nyeste artikler
Se alle
Påskeferie og påskeæg blev nydt i fulde drag af de fleste i sidste uge. I den forbindelse havde Realityportalen.dk lavet en afstemning om, hvem der ifølge jer læsere skulle være ‘Årets påskehunk 2015′. Vinderen kunne se frem til et påskeæg fra os. Der var ingen tvivl om, hvem vinderen blev af afstemningen. Vi kan nu afsløre, […]

Afstemning: Her er årets påskehunk

Her kan du se, hvem der løb med titlen som ‘Årets påskehunk 2015′

Påskeferie og påskeæg blev nydt i fulde drag af de fleste i sidste uge.

Vi sendte Patrick lidt påske-sjov, som han her ses i selskab med. Det er allerede spist, har han fortalt.
Vi sendte Patrick lidt påske-sjov, som han her ses i selskab med. Det er allerede spist, har han fortalt.

I den forbindelse havde Realityportalen.dk lavet en afstemning om, hvem der ifølge jer læsere skulle være ‘Årets påskehunk 2015′. Vinderen kunne se frem til et påskeæg fra os.

Der var ingen tvivl om, hvem vinderen blev af afstemningen. Vi kan nu afsløre, at det er Patrick Brylov fra ‘Paradise Hotel’, der løb med sejren. Han fik hele 39 procent af jeres stemmer, hvor nummer to blev Citybois med 13 procent af stemmerne.

– Jeg er meget beæret og utrolig overrasket! Jeg synes ellers, at det var nogle skarpe drenge, jeg var oppe i mod, og jeg var sikker på, at Citybois, Kasper H eller Gustav ville vinde, siger Patrick som reaktion på kåringen og tilføjer:

– Måske har folk ondt af mig efter min rødvins-brandert, der gjorde, at jeg styrtede på ‘Paradise Hotel’. Men det er super dejligt at vinde.

Her er årets top 3 påskehunks:

1. pladsen: Patrick fra ‘Paradise Hotel’ (39 procent, 339 stemmer)

2. pladsen: Citybois fra ‘X Factor’ (13 procent, 112 stemmer)

3. pladsen: Kasper H fra ‘Paradise Hotel’ (12 procent, 104 stemmer)

Stort tillykke til Patrick, Citybois og Kasper H!

LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvem skal være ‘Årets Påskebabe 2015’?

LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvem skal være ‘Årets Påskehunk 2015’?

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.