Nyeste artikler
Se alle
Foto: Bjørn Hvidsteen/Realityportalen

Aissatou: Jeg er vred!

Følelsernes skyllede ind over den den mørke skønhed, Aissatou, der måtte tage en tårevædet afsked med 'Big Brother'-huset.

Det var ikke kun ærgrelses-tårer, men også vredes-tårer, som løb ned ad Aissatous kinder, da hun torsdag aften blev stemt ud af ’Big Brother’.

– Jeg er vred på mig selv og vred på seerne over, at jeg blev stemt ud. Jeg er sur og skuffet over, at danskerne ikke gav mig en chance. Jeg er jo slet ikke færdig med at være i huset, slår en tydelig berørt Aissatou fast overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Konge-sex i ‘Big Brother’-huset

På kant med Camilla

Aissatou måtte trøstes af sin plejefar, Mogens (Foto: SBS)
Aissatou måtte trøstes af sin plejefar, Mogens (Foto: SBS)

Selvom det var Aissatous egen skyld, at hun blev nomineret, så mener den mørke skønhed, at Camillas ’Afrika-kommentar’ har påvirket seernes beslutning.

– Jeg havde det rigtig dårligt med den kommentar, som Camilla kom med, og det har påvirket mig meget inde i huset. Det gik mig på og hæmmede mig. Kommentaren sidder stadig i mig, bestemt, fortæller Aissatou og uddyber:

– Hvis Camilla ikke var kommet med den kommentar, så sad jeg måske ikke i den situation her. Jeg har gjort alt det, jeg kunne, men det var ikke godt nok.

Aissatou er, ligesom de andre beboere, ikke enig i seernes beslutning om at lade Camilla få endnu en uge i huset.

– Jeg så gerne, at det var Camilla, som forlod huset. Jeg forstår ikke, hvad seerne ser i Camilla. Hun er en rigtig god skuespiller, og hun iscenesætter sig selv rigtig godt, lyder det undrende fra Aissatou.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Bianca: Jeg var ikke rå nok

’Big Brother’ nedbrød grænser

Tårene løb ned ad kinderne på Aissatou (Foto: covermodel.dk)
Tårene løb ned ad kinderne på Aissatou (Foto: covermodel.dk)

’Tyroler-ugen/ Nøgen eller bliv nomineret’ var bestemt en af de største udfordringer for Aissatou og krævede sin kvinde.

– Det var rigtig svært for mig at skulle være nøgen. Jeg havde da aldrig regnet med, at jeg skulle stå nøgen i køkkenet på TV, griner Aissatou og fortsætter i en mere alvorlig tone:

– Det var også svært for mig at sidde og tale om sex for åben skærm. Alle de andre var så frigjorte omkring det, men det er ikke noget, jeg sådan bare gør.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Katja: Jeg blev mobbet

Lærerig oplevelse

Selvom der har været hårde tider for Aissatou i ’Big Brother’, så har den mørke skønhed absolut ikke fortrudt sit ophold – tværtimod.

– Jeg har fået mig en masse dejlige venner, og det har bestemt været en god oplevelse for mig. Jeg har lært meget om mig selv. Jeg har fundet ud af, at jeg virkelig har stor tålmodighed med folk, og så har jeg lært at åbne mig hurtigere op for folk, fortæller Aissatou stolt.

– Jeg meldte mig til programmet for at nedbryde grænser og udfordre mig selv og lære mig selv bedre at kende. Jeg ville vise, at jeg ikke er ligesom alle andre. Jeg ville gerne noget mere med mig selv, blive kendt og vise folk, at jeg ikke bare er en kedelig lille Aissatou.

Efter ’Big Brother’-oplevelsen glæder Aissatou sig til at komme hjem i de trygge rammer og hygge med veninderne – og ikke mindst til at følge med i programmet.

LÆS OGSÅ: Shawn om ‘Big Brother’-exit: Det var røvsygt!

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.