Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

Amalie indrømmer: Mikkel var aldrig en del af mit privatliv

Amalie Szigethy bekræfter nu Realityportalens historie om, at hun aldrig rigtigt har været kærester med faren til hendes kommende barn.

Realityportalen.dk kunne i sidste uge afsløre, at den gravide Amalie Szigethy ikke er kærester med faren til barnet, Mikkel Skelskov – og at hun aldrig rigtigt har været det. Parret benægtede dog flere gange, men til sidst indrømmede Mikkel, at det var sandt.

Nu følger Amalie efter, og den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager slår over for Ekstra Bladet fast, at de aldrig rigtigt har været kærester, og at Mikkels beskyldninger om utroskab derfor ikke holder.

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov om bruddet: Amalie var mig utro med Peter

– Om jeg så var sammen med ‘Kurt’ fra Maribo eller Peter Birch, har det aldrig vedkommet Mikkel, da det er mit privatliv, og han har aldrig har været en del af det, siger hun til avisen.

– Desværre har han fortalt en løgn til pressen for at få min opmærksomhed, men det er ikke lykkedes ham. Jeg ønsker ham det bedste, men jeg kan bekræfte på stedet, at jeg hverken har været ham utro eller været sammen med Peter Birch.

Amalie ønsker dog ikke at sige meget mere “af sikkerhedsmæssige årsager,” som hun ifølge Ekstra Bladet beskriver det, og hun henviser i stedet til det kommende tv-program på TV3, hvor man følger hendes liv i bedste ‘Amalies verden’-stil.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra både Amalie og Mikkel – dog uden held.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Gravid Amalie Szigethy er single

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Peter Birch er blevet single

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy og Peter Birch ses igen

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.