Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Amanda Sisse: Sådan kom jeg med i ‘De unge mødre’

'De unge mødre'-deltageren gjorde sig mange overvejelser, før hun kontaktede Kanal 4.

Amanda Sisse var blot 18 år, første gang hun medvirkede i det populære program ‘De unge mødre’ på Kanal 4. Seks år senere har hun valgt at sige stop, og nu fortæller ‘De unge mødre’-deltageren i et nyt blogindlæg, hvordan hun endte med at deltage i programmet til at starte med.

–  Jeg havde faktisk aldrig set programmet før, men da jeg var gravid, så jeg en reklame køre hen over skærmen, hvor de søgte deltagere til Kanal 4s populære serie ‘De unge mødre’. Jeg tænkte lidt, at det måske kunne være ret sjovt, da jeg var gravid, skriver Amanda Sisse på bloggen og tilføjer:

–  Jeg snakkede med nogle veninder og mine forældre om det. Deres mening betød utrolig meget, inden jeg overhovedet ville melde mig. Alle sagde, at uanset hvad jeg valgte, så støttede de mig jo altid, men der var meget delte meninger på grund af de mange fordomme, der er om programmet.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Jeg krummer tæer over de første afsnit

12 uger henne ved første optagelse

Efter den unge mor havde rådført sig med venner og familie, blev hun enig med sig selv om, at hun ville kontakte Kanal 4. Opkaldet førte til en lang samtale, hvor Amanda Sisse fik mulighed for at fortælle sin historie.

– Jeg var kun 12 uger henne, da vi lavede første optagelse, så det var meget tidligt i min graviditet, jeg snakkede med Kanal 4. Jeg skulle efterfølgende til en lille formel casting. Det forgik hjemme hos mig, og jeg husker tydeligt, hvor underligt jeg følte det hele var, skriver Amanda Sisse på sin blog.

Og den unge alder har også spillet ind, når Amanda Sisse reflekterer over, hvorfor hun endte med at melde sig til ‘De unge mødre’.

– Jeg var kun 18 år, så jeg tror ikke helt, jeg vidste, hvad jeg sagde ‘ja’ til – selvom jeg på ingen måde fortryder det. Det var en spændende oplevelse, som man slet ikke kan få andre steder.

Se alle billederne af Amanda Sisse øverst i galleriet. 

Du kan læse hele blogindlægget HER!

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse dropper navneskift

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse gik ned med stress: Sådan har hun det i dag

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.