Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Amanda Sisse: William savner ‘De unge mødre’

William er ikke enig i sin mors beslutning om at stoppe i 'De unge mødre'.

I denne sæson af ‘De unge mødre’ kan man ikke følge Amanda Sisse og sønnen William. Det er Amanda Sisses egen beslutning, og hun er helt afklaret med den. Men det er William ikke.

– Det er noget helt andet for William – han savner det allerede. Nu er det jo efterhånden ved, at være en del tid siden, at vi lavede den sidste optagelse til ‘De unge mødre’, og det er som om, at det først nu er gået op for William, at vi faktisk ikke er med mere, skriver Amanda Sisse på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse jubler: Så meget har jeg tabt mig

– Han har det seneste stykke tid spurgt, hvornår vi skal filme igen, hvor jeg så svarer “jamen skat, vi er jo ikke med i serien mere”, og så kommer den “jamen så aldrig mere?”. Så jeg kan godt både se og høre på ham, at han faktisk savner det en del.

5-årige William syntes også, at det var for dårligt, at de ikke var med i den nye sæson, da han så reklamer for den på tv. Men selvom William ikke er enig i beslutningen, så understreger den unge mor, at hun endnu ikke har fortrudt.

LÆS OGSÅ: Personlige problemer bremser Amanda Sisses bog

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny kom på børnehjem som 2-årig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.