Nyeste artikler
Se alle
- Jesper og jeg giver hvert år gaver sammen. Vi giver for cirke for 500-1000 kr. hver. I år har William bare slet ikke manglet noget, så vi har bare købt en masse blandet legetøj, som han har ønsket sig - for eksempel en stor racerbane med fjernstyret biler, en kæmpe fjernstyret Hulk-bil og noget LEGO, fortæller Amanda Sisse. (Foto: Kanal 4)

Amanda Sisse: William vil altid blive genkendt

Den unge mor har funderet over, hvad det vil betyde for sønnen William i fremtiden, at han er kendt fra tv.

Amanda Sisse, som sammen med sønnen William, er en fast del af ‘De unge mødre’ på Kanal 4. Selv har hun ikke oplevet noget negativt ved sin medvirken, men den dag William ikke vil være på tv længere, stopper hun i programmet. Det skriver hun på sin blog.

– William bliver aldrig et “normalt” barn. Han vil altid blive genkendt, måske ikke om tyve år, men i hans skoletid vil han altid være ham fra fjernsynet. Over 100.00 så med, da han kom til verden, og som mor kommer man til at tænke, om det er en fordel eller en ulempe for ham, skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Sådan går det med ‘Paradise’-babyen

“Han elsker det”

Lige nu er der dog ingen tegn på, at William ikke synes om at være på tv. Ifølge Amanda Sisse elsker han at se sig selv på tv, især fra dengang han var baby.

– Der er da heller ikke noget mere hyggeligt, end at bruge en søndag på at smide en dvd på og se William som baby . Og han elsker det. Faktisk så meget, at han bliver sur, når det ikke lige er ham, der er på. Så må spole  lidt frem, så han kommer på igen, skriver Amanda Sisse på bloggen.

Den unge mor er dog heller ikke synderligt bekymret for, at William vil blive drillet i skolen, fordi han har været med i ‘De unge mødre’. Men hvis det alligevel skulle ske, er hun klar til at handle på det.

Se ‘De unge mødre’ i aften på Kanal 4 kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: Hacker stjal pinlig video fra Mascha Vang

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.