Nyeste artikler
Se alle
Anna Due (Foto: Janus Nielsen)

Anna Due jubler: Jeg har fundet kærligheden

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager har mødt en ny fyr, og det var kærlighed ved første blik.

Det er efterhånden et stykke tid siden, at Anna Due sidst har haft en kæreste, og den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager havde faktisk opgivet kærligheden. Men det ændrede sig i den grad i sidste uge, da hun mødte en ny fyr.

– Han slog benene væk under mig, og det gjorde han bare! Jeg ved ikke, hvad det her er, men vi er helt opslugte af hinanden. Vi kalder det kærlighed ved første blik selv om vi ikke en gang ved, om dette fører nogle vegne, skriver hun på sin blog.

– Det er så vildt, og man skulle tro, at det var løgn. Uanset hvad det her er, så er jeg super glad og har ikke opgivet håbet om kærligheden, for den findes. Hvor er jeg pladderromantisk lige nu, men I skulle bare vide, hvor mange oplevelser jeg har fået på så få dage.

LÆS OGSÅ: Anna Due afslører hemmelig fyr

Ingen søvn

Anna Due er faldet pladask for den nye fyr, og i øjeblikket har kærligheden erstattet behovet for søvn hos hende.

– Jeg føler mig helt tåbelig over, at jeg har det sådan på så kort tid, men vi har på tre dage sovet højst fem timer, da vi bare har ligget og haft lange og dybe samtaler, afslører paradisoen, der føler sig som teenager igen.

Her kan du læse hele Anna Dues blogindlæg om den nye fyr.

Se flere billeder i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Anna Due: Jeg hader at være nøgen i offentligheden

LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Martin flytter sammen med ny kæreste

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.