Nyeste artikler
Se alle
Anne Gadegaard. (Foto: Janus Nielsen)

Anne Gadegaard: ‘Arabiens Drøm’ har skabt min karriere

Den populære sanger bliver ofte stillet spørgsmål omkring sin fortid i 'Melodi Grand Prix' for børn.

Vi kender den smukke Anne Gadegaard fra både ‘Helt i Skoven’, ‘Tattoo Salonen’ og ikke mindst som sangerinde, hvor hun blandt andet har deltaget i ‘Melodi Grand Prix’.

Aller første gang, vi stiftede bekendtskab med hende, var dog for mange år siden, da hun deltog i børnenes ‘MGP’ med sangen ‘Arabiens Drøm’ og vandt konkurrencen. Selvom der nu er gået 13 år, bliver Anne stadigvæk tit mindet om oplevelsen:

– Det spørgsmål, som jeg er blevet stillet mest gennem tiden, må klart være: Hvordan er det at være kendt som ‘Arabiens Drøm’?. Det er folk, som jeg møder i byen, som spørger mig, og jeg svarer det samme hver gang: Jeg har det helt fint med det, skriver Anne på sin blog og uddyber:

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard jubler: Jeg har fået en kæreste

– Jeg ved ikke, om jeg må være så selvfed at sige, at jeg synes, det er en fantastisk sang, som jeg har lavet. Jeg er så glad for, at jeg meldte mig til det, da det jo er hele grunden til, at jeg er her, hvor jeg er i dag. Det er også en stor grund til, at jeg kan have sådan en blog, som jeg har, hvor folk gider følge med. Det betyder alverden for mig.

Anne indrømmer, at det engang iblandt kan være irriterende, at folk råber “sha ba di ba da” til hende på gaden, men hun har med tiden vænnet sig til, og samtidig minder det hende også om, hvor heldigt det var, at hun deltog i ‘MGP’ 2003.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard indrømmer: Jeg røg i alkohol-fælden

Se billedet nedenfor af Anne Gadegaard til ‘MGP’ i 2003:

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører: Her er min fantastiske nyhed

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.