Nyeste artikler
Se alle
Anne Gadegaard. (Foto: Janus Nielsen)

Anne Gadegaard: Derfor ser I ikke min kæreste

Bloggeren og barnestjernen har taget en beslutning.

I august afslørede bloggeren, Anne Gadegaard, at hun var blevet kærester med sin roommate. Med undtagelse af et par sporadiske glimt er det begrænset, hvad følgerne har fået lov at se af den mystiske Christian. Nu afslører Anne Gadegaard hvorfor.

– Jeg har fundet mig en kæreste, som ikke har lyst til at være synlig på min blog eller på Instagram. Og jeg har heller ikke lyst til at dele hans familie med jer, hvis det giver mening. Jeg har ikke taget snakken med dem, men det har jeg personligt ikke lyst til, skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard viser kæresten frem til familien

Den opmærksomme læser af Anne Gadegaards blog, vil have opdaget, at bloggen har varieret i sit indhold gennem et stykke tid, og ifølge Anne vil hendes beslutning få betydning for, hvad hun fremtidigt kommer til at dele med sine følgere.

– Derfor bliver det hele også meget mere privat, end hvad det før har været. Men fordi jeg stadig elsker min blog, og jeg elsker, I gider at følge med, så vil jeg selvfølgelig tage det til mig, som I skriver til mig. Det betyder, at jeg vil prøve at være mere åben omkring, hvad der sker i mit liv, skriver Anne og fortsætter:

– Selvfølgelig skal I med mig en tur i køkkenet, når jeg laver mad. Og selvfølgelig skal I se, hvordan en dag i mit liv er og så videre. For det behøver min kæreste jo ikke være en del af.

Læs hele Annes indlæg her.

SE VIDEOEN: Er dette Anne Gadegaards kæreste?

Anne Gadegaard: Jeg er klar til børn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.