Nyeste artikler
Se alle
Foto: Peter Hauerbach

Anne Gadegaard: Jeg er klar til børn

Det er gået stærkt for den 24-årige sangerinde og hendes kæreste.

For tre måneder siden fik Anne Gadegaard en ny kæreste, som hun er faldet pladask for. Det gik stærkt for parret, der allerede flyttede sammen, inden de blev kærester, fordi Anne og hendes kammerater manglede en roommate.

Den smukke sangerinde faldt pladask for Christian, og hun lægger ikke skjul på, at hun tror, det er den helt store kærlighed.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard viser kæresten frem til familien

–  Jeg har lyst til at få børn nu. Jeg kunne sagtens forstille mig at få børn med min kæreste nu. Jeg har aldrig nogensinde tænkt, at noget kunne være så rigtigt, som det her føles. Jeg har fundet den mand, jeg vil have børn med! Og han har det heldigvis på samme måde. Han vil også gerne have børn med mig, jubler Anne Gadegaard på sin blog og forstætter:

– Selvfølgelig ved vi godt, at det ikke skal være LIGE nu. Men tanken skræmmer ingen af os, så jeg er den lykkeligste pige på jorden.

Tidligere har sangerinden troet, at hun først ville føle sig klar til børn, når hun blev omkring de 30 år, men nu har det altså ændret sig for den 24-årige blogger og sangerinde.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaards kæreste i Tattoo Salonen

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører: Her er min fantastiske nyhed

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.