Nyeste artikler
Se alle
Anne Gadegaard. (Foto: Janus Nielsen)

Anne Gadegaard skal medvirke i populært reality-program

I løbet af foråret får vi sangerinden at se, når et velkendt program vender tilbage til skærmen.

Inden længe ruller forårets mange reality-programmer over skærmen. Og her får vi lidt at se til den smukke sangerinde og blogger Anne Gadegaard. Det er netop blevet afsløret, at hun skal være med i den danske udgave af programmet ‘Wild Things’, men derudover får vi hende også at se i et velkendt reality-program, som vender tilbage til skærmen.

– I dag har jeg været henne og lave nogle tv-optagelser til tv-programmet Tattoo salonen. . Hvornår I kan se det helt præcist, skal jeg nok melde ud. Jeg er spændt på at se det, da det blev lidt lummert på et tidspunkt. Hvorfor det blev det, skal I selv se, afslører Anne på sin blog.

– Jeg kender Morten Barbré, som har tatovørbutikken, privat og har gerne længe ville have lavet noget hos ham. Derfor kunne jeg lige så godt få det gjort under optagelser til programmet, uddyber Anna overfor Realityportalen.dk. Hun ønskede dog ikke at vise sin nye tatovering frem.

Se billedet nedenfor, hvor Anne er til optagelse på programmet:

Se flere billeder af Anne øverst.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: tatoveret til privatfest

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaards ekskæreste har fået nyt job

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard før boksebrag: Jeg var nervøs hele dagen

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.