Nyeste artikler
Se alle
Foto: Uffe Kongsted

Anne Gadegaard stak af: Tæt på sammenbrud

Sangerinden var tæt på at gå helt ned med flaget.

For et par uger siden var Anne Gadegaard nødt til at trække stikket fuldstændigt. Den 24-årige sangerinde var ved at brænde sammen af stress og rejste derfor til Spanien for at få fred.

–  Jeg kan ikke fortælle præcist, hvad der skete. Der har været travlt oppe i mit hoved. Jeg havde bare brug for at komme væk og bare være mig selv, fortæller sangeren, der har svært ved at sætte ord på, hvad krisen skyldtes.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Populær sanger med i ‘Vild med dans’

– Jeg har bokset med så mange personlige ting og kan ikke engang svare de veninder, der spørger mig. Nogle gange synes jeg bare, der er mange mennesker omkring mig. Jeg føler mig helt omringet. Og det er ikke fordi, de vil have noget af mig, det bliver bare for meget. Jeg havde brug for en time out og være alene, siger Anne ærligt.

Anne er hjemvendt brun og glad efter en ferie i Malaga. “Flugten” betød også, at hun afbrød det 10 uger lange træningsforløb hos Gustav i Loaded Gym.

– Jeg nåede ikke at blive færdig. Men på de uger jeg var i gang, havde jeg tabt mig rigtig meget og kan nu være mig selv bekendt i bikini igen.

LÆS OGSÅ: Se Amalies store mave

Galleri: Gustav træner Anne Gadegaard hårdt

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører: Her er min fantastiske nyhed

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.