Reality blogs

Følg en række af Danmarks største
TV-personligheder - behind the scenes!

Følg med her!

SMS

Du kan nu tilmelde dig Realityportalens SMS-service. På den måde er du altid opdateret på alt inden for den danske realityverden.

Tak for din tilmelding.

Se klip fra dplay.dkBabydrømmen brast for ’X Factor’-Sarah

Den tidligere ’X Factor’-vinder og hendes hustru har forsøgt at blive gravide.

31. marts 2017 kl.13:25 - Af: Pernille Hahn Hauberg - X Factor
Foto: Sisse Stroyer

I 2011 tog Sarah Skaalum Jørgensen Danmark med storm, da hun som 15-årig vandt DRs talentkonkurrence ’X factor’.  I dag er Sarah blevet til Cane og ønsker ikke at definere sig som hverken mand eller kvinde. Det fortalte hun i en udsendelse af ’Aftenshowet’ i november 2015.

LÆS OGSÅ: ‘X-factor’-Sarah er blevet gift

Cane, der i dag er 21 år og læser til pædagogisk assistent, blev i december 2012 gift med sin kone Sika, der er 23 år gammel og under uddannelse til pædagog. Ikke længe efter begyndte de to at planlægge at få et barn sammen.

– Nu sker der noget, vi har tid ved vores egen læge den 4. maj. Vi skal snakke med hende om at blive henvist til Herlev fertilitetsklinik og til vores gynækolog, skriver Sika og Cane i maj sidste år på deres blog ’Helt almindelige unormale forældre’, hvor læserne har kunnet følge med i det komplicerede forløb det er, når et par med hver deres livmoder beslutter sig for at få et barn sammen.

SE OGSÅ: 7,8 millioner visninger: Her er det mest populære ‘X Factor’-klip

Det unge pars lange og udfordringsrige rejse mod ’hjertebarnet’ endte desværre blindt, og i december sidste år erklærede Cane og Sika, at insiminationen af Sika ikke var gået, som den skulle.

– Vi har brugt noget tid på lige at komme til kræfter igen, det er utrolig hårdt at prøve at blive gravide, og det tærer virkelig på ens kræfter. Vi er stadig skuffede og kede af det, men vi var også forberedt på, at der ville være en meget stor risiko for, at det ikke lykkedes, skriver parret på bloggen.

Læs hele indlægget her.

Det har desværre ikke været muligt at få en kommentar fra Sarah.

Se Sarahs ‘X factor’-audition herunder:

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘X Factor’-deltager skal være mor

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-deltager dømt for børneporno

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

kommentarer

Skriv et svar

Flere nyheder