Nyeste artikler
Se alle
For lige knap en måned siden viste den engelske ‘Big Brother’-stjerne Courtney Stodden stolt sin mave frem og afslørede, at hun ventede sit første barn med sin 56-årige mand Doug Hutchinson. Men nu er lykken brast for parret. I sidste uge aborterede Courtney Stodden nemlig parrets barn, det bekræfter en repræsentant for parret overfor TMZ. Ifølge […]

‘Big Brother’-stjerne har mistet sit barn

Lykken brast for den tidligere 'Big Brother'-deltager.

For lige knap en måned siden viste den engelske ‘Big Brother’-stjerne Courtney Stodden stolt sin mave frem og afslørede, at hun ventede sit første barn med sin 56-årige mand Doug Hutchinson.

Men nu er lykken brast for parret. I sidste uge aborterede Courtney Stodden nemlig parrets barn, det bekræfter en repræsentant for parret overfor TMZ. Ifølge repræsentanten er parret i dyb sorg, og de har svært ved at finde ord. I går aftes skrev Courtney Stodden følgende på Twitter:

– Jeg elsker dig min søde engel.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree scannet for knoglekræft: Ny operation venter

‘Big Brother’-stjernen giftede sig med sin noget ældre mand i 2011, da hun kun var 16 år gammel, og forholdet vakte derfor en del opsigt. Doug Hutchinson er hovedsageligt kendt for sin store rolle som fængselsesvagt i filmen ‘Den grønne mil’.

Courtney Stodden har i dag lagt nedenstående billede ud på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Sex med Novahs far og kærester med hans bror

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.