Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Camilla Framnes om stor beslutning: Det er et egoistisk valg

'De unge mødre'-deltageren har gjort sig mange tanker, inden hun traf den store beslutning.

Camilla Framnes lægger sig igen under kniven, når der i aften kommer en nyt afsnit af ‘De unge mødre’. Her skal hun have foretaget den maveskindsoperation, som hun længe har kæmpet for, fordi hun har store gener efter sit flotte vægttab.

Men selv om hun slet ikke er i tvivl om, at hun har taget det rigtige valg, så har hun alligevel gjort sig en masse tanker, inden hun valgte at lægge sig under kniven.

– Selvfølgelig er der nogle (tanker, red.) omkring det, at man har børn, og at man jo tager et kæmpe egoistisk valg her. Fordi jeg tager jo et egoistisk valg og får lavet den her maveskindsoperation for at komme af med en gene og for at få en flad mave, siger hun blandt andet i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Katherina raser mod ‘De unge mødre’: Fucking røvhuller

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Sådan har jeg det efter operationen

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Her er sandheden om min date

Det kan du høre mere om i videoen herunder, hvor du også kan finde ud af, hvordan hun har det med ar, inden du kan se hele afsnittet på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Camilla Framnes-Larsen udgiver ny bog

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.