Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Camilla Framnes viser bikini-kroppen frem

Den unge mor nyder varmen og den store forvandling, som hun har gennemgået.

Sommeren står for døren, hvilket for de fleste betyder solbadning på stranden eller i haven. En af dem, som også har valgt at lægge sig ud for at nyde solens stråler, er Camilla Framnes fra ‘De unge mødre’.

På Instragram viser hun nu sin krop frem i bikini, og sammenligner billedet med et ældre et af slagsen. ‘De unge mødre’-baben har gennemgået en stor forvandling, da hun sammenlagt har smidt 76 kilo. Og hun lægger heller ikke skjul på, at hun er glad for sin forvandling.

– Det er så vildt for mig at tænke på, at jeg for første gang nogensinde føler mig i et med mig selv. En sommer, hvor jeg ikke behøver at gemme mig væk i diverse klæder, trylle trusser, stram ind dit og dat, men faktisk bare kan være mig selv i lige nøjagtig det tøj, jeg gerne vil have på. Jeg er så stolt, skriver Camilla Framnes til billedet og fortsætter:

– Jeg er nok den, der har tvivlet allermest på mig selv, og nu smider jeg et bikini billede op, det er for vildt, og samtidig grænseoverskridende.

Men selvom det er grænseoverskridende, så har den unge mor god grund til at være stolt over sin udvikling, hun ser nemlig brand godt ud. Se bare billedet herunder.

SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-mor i VILDT vægttab

Det er så vildt for mig at tænke på jeg for første gang nogensinde føler mig i et med mig selv, en sommer hvor jeg ikke behøver at gemme mig væk i div. Klæder, div. Trylle trusser, stram ind dit og dat, men faktisk bare kan være mig selv i lige nøjagtig det tøj jeg gerne vil have på, jeg er så stolt! Jeg kan mærke det bliver en god sommer, toppet med mine nye bryster, føler jeg mig virkelig glad indeni! Tak Jepser fra @nygart for at have givet mig det flotteste forparti nogensinde! Jeg er bare så glad ☺️ ville ønske jeg kunne hjælpe alle som kender den følelse jeg har haft for år tilbage, og komme til at føle hvad jeg gør nu ? det har været alle blod, sved og tårer værd ? jeg er nok den der har tvivlet allermest på mig selv og nu smider jeg et bikini billede op, det er for vildt, og samtidig grænseoverskridende ? #vægttab #minus76kg #nyebryster #sommer2016 #fuldafglæde #lykkelig #stolt #camillaframnes #hvisjegkankanduogså

Et billede slået op af Camilla Framnes (@cframnes) den

Se alle billederne af Camilla Framnes øverst i galleriet. 

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes afslører: Sådan er mit forhold til fædrene

LÆS OGSÅ: VIDEO: Kom helt tæt på Camilla Framnes’ brystoperation

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.