Nyeste artikler
Se alle
Carlos Zamora blev kendt i ‘Paradise Hotel’ sæson 6 for sin mystiske opførsel, sjove jokes og utilregnelige spillestil. Iceman blev hurtigt et kendt navn hjemme i stuerne, da Carlos adskillige gange omtalte sig selv som Iceman, når situationerne spidsede til på hotellet. Men årsagen til, at han meldte sig til programmet var først og fremmest for at […]

DAGENS SOMMERSNACK. Carlos: Iceman is back

Realityportalen har talt med den tidligere Paradise deltager Carlos Zamora alias Iceman fra 'Paradise Hotel' sæson 6. Om tiden efter hans medvirken, om at blive genkendt på gaden og hvad fremtiden bringer.

Carlos Zamora blev kendt i ‘Paradise Hotel’ sæson 6 for sin mystiske opførsel, sjove jokes og utilregnelige spillestil.

Carlos var en kæk og underholdende deltager på hotellet. (Foto: TV3)

Iceman blev hurtigt et kendt navn hjemme i stuerne, da Carlos adskillige gange omtalte sig selv som Iceman, når situationerne spidsede til på hotellet. Men årsagen til, at han meldte sig til programmet var først og fremmest for at få en på opleveren.

-Jeg tilmeldte mig programmet for eventyret, og jeg kan stadig savner tiden i Mexico, siger Carlos til Realityportalen.dk

Alle har en mening

Tiden efter hjemsendelsen har dog ikke altid været lige let for Carlos Zamora. Han bliver stadig genkendt på gaden, og hans image høster en del negative kommentarer med på vejen omkring hans person i programmet. Der er ikke noget der kan stoppe Iceman alias Carlos!

-Jeg fik da meget shine. Folk forbinder ens personlighed med det de ser på TV, og det pisser mig af, at de ikke kan se, hvordan TV laves, siger han.

Jeg er skide rastløs

Carlos lægger ikke skjul på, at han er rastløs af natur, og kan tit blive bekymret for, hvad fremtiden bringer. 

-Jeg ønsker inderligt, at det tomrum, som jeg føler indvendig, vil forsvinde på sigt. Det er som

Carlos lagde aldrig skjul på, hvad han mente om de andre deltagere. (Foto: TV3)

om, at jeg til tider går i dvale. Jeg er skide rastløst, konstaterer han.

– Jeg ved faktisk ikke engang selv, hvad det er, jeg vil med mit liv. Og jeg mangler nok et mere præcis mål, siger Carlos.

Den kække fyr er nødsaget til at have jern i ilden hele tiden, så han føler, at han er på vej et sted hen.

-Jeg er en person, som hele tiden skal finde på nye ting, der kan underholde mig, ellers dør jeg langsomt indvendig. Jeg er meget eventyrlysten af person, siger han. 

Paradise Hotel har åbnet nye døre

I dag arbejder Carlos som tenniscoach i Nordsjælland, samtidig med,at han får fritiden til at gå med sine venner. Han drømmer om på sigt at videreuddanne sig til Diplomtenniscoach, og udelukker bestemt ikke en fremtidig debut på TV.

-Jeg har det sjovt med at lave TV, og kan lide at gå i krig med det ukendte. Deltagelsen i ‘Paradise Hotel’ har åbnet andre døre for mig. Jeg har blandt andet deltaget i ‘Fangerne på fortet’, ‘Brian Mørk Show’, ‘For lækker til love’. Der dog stadig grænser for, hvad jeg stiller op til. Programmer som ‘Kongerne af Rømø’ er selvfølgelig underholdende at se på, men det siger mig intet at udstille mig som en drukkenbolt og rende rundt som en useriøs type udtaler Carlos.

Carlos Zamora skal til sommer på otte dages ferie til det spanske ferieparadis Lloret De Mar for at nyde solen.

Så pas på piger! The Iceman is back.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.