Nyeste artikler
Se alle
Vi mødte Caroline på et luksuriøst hotel i London (Foto: Krestine Havemann/SBS)

Caroline Fleming: Jeg havde andre drømme end modelkarrieren

I London møder Realityportalen Caroline Fleming til en snak om, hvorfor hun ikke blev den næste danske supermodel.

Det har altid ligget lidt i kortene, at Caroline Fleming skulle være model. Hendes mor var model, og der var øjne på Caroline allerede fra hendes tidlige ungdom. Og hun startede da også arbejdet allerede som femtenårig, men andre drømme trak hende efter kort tid væk fra den hårde modebranche.

Caroline er for femte gang vært på 'Danmarks Næste Topmodel'. (Foto: Krestine Havemann/SBS)
Caroline er for femte gang vært på ‘Danmarks Næste Topmodel’. (Foto: Krestine Havemann/SBS)

– Jeg har altid været meget interesseret i at skrive. Så jeg valgte at fokusere på det og blev optaget på London School of Journalism. Det har altid været min drøm at være forfatter, og den valgte jeg at forfølge. Det er vigtigt at holde hjernen i gang, mens man arbejder som model. Det fortæller jeg også pigerne i ‘Topmodel’, siger tv-værtinden.

Smukke Caroline blev signet hos det danske modelbureau Unique som femtenårig, men det var først, da hun var omkring nitten, at hun for alvor satsede på det. I to år indtil hun var i starten af tyverne, var modelkarrieren prioriteret højest.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming udvider sit imperium

Fortryder intet

Fuldtidsmodelkarrieren blev lagt på hylden tidligt, og Caroline kan i dag kun gisne om, hvad det kunne have ført til. Alligevel fortryder hun ikke, at hun fulgte sin drøm om at skrive.

– Jeg nåede helt vildt meget på to år. Jeg skød forsider for ‘Alt for damerne’, der var klart det største herhjemme dengang. Men jeg ville bare nogle andre ting, så jeg fortryder slet ikke, at jeg ikke fortsatte på fuld tid, fortæller hun og kommer samtidigt med en afsløring:

– Jeg bliver ved med at skrive. Og jeg har også gang i et nyt projekt. Jeg kan ikke sige mere om det, kun at I skal glæder jer, siger hun hemmelighedsfuldt.

Selvom forfatterskabet optager en del tid, så er Caroline stadig på kontrakt hos Unique, hvor hun senest har været model for sin egen strømpebuksekollektion ‘Beautiful Legs’.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming taler ud om bruddet

Juergen Teller og ‘Topmodel’

I dag har smukke Caroline fundet sin plads. Hun har mange jern i ilden, men udover forfatterskabet er der særligt ét projekt, der er blevet hendes hjertebarn, nemlig ‘Danmarks Næste Topmodel’, hvor hun for femte gang er står i spidsen som vært og dommer.

Et program, der for de mange af pigerne, vil blive deres livs største oplevelse, eller måske eneste berøring med livet som fuldtidsmodel. Og værtinden selv husker da også tydeligt sin egen største oplevelse i tiden som model.

– Da jeg var ung, fik jeg taget billeder af fotografen Juergen Teller (kendt tysk fotograf, red.) for Calvin Klein. Da jeg så de billeder, kunne jeg slet ikke forstå, at det var mig. Jeg kunne slet ikke kende mig selv. De var så fantastiske.

LÆS OGSÅ: Mød de 20 ‘Topmodel’-piger

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.