Nyeste artikler
Se alle
Foto: Martin Hvistendal Pedersen

CHOK: Gustav havde sex under TV-optagelser

Den frække latino fortæller om en meget uheldig sex-episode, som bestemt ikke for sarte sjæle.

I bogen ‘Gustav – Mit sande jeg’ fortæller realitystjernen Gustav Salinas blandt andet om en fræk oplevelse, han havde under optagelserne til et afsnit af ‘For lækker til love’.

I bogen er episoden beskrevet, men til Realityportalen.dk afslører Gustav eksklusivt flere saftige detaljer, som man ikke kan læse om i bogen.

– Jeg skulle på date med en englænder, hvor vi skulle lave croquis tegninger af hinanden. Inden vi filmede, havde vi drukket en del champagne, og jeg bliver altid mega liderlig af champagne, fortæller Gustav til Realityportalen.dk og forsætter:

– Jeg ligger i min mande g-streng, imens min date skal tegne mig, jeg begynder at smække mig selv på numsen. Til sidst siger min tilrettelægger, at jeg er nødt til at slappe af, men jeg forsætter og bliver helt rød og hævet på bagdelen, som man også kan se i programmet.

VIND BOGEN ‘GUSTAV – MIT SANDE JEG’

Liderligheden tager overhånd

Men Gustav stopper ikke der, for da de to fyre skal til at klæde om, har Gustav’s liderlighed taget magten over ham.

– Jeg sagde til min date, at han skulle tage mit stive lem i munden, og det gør han så. Imens han gør det, står jeg og stønner helt vildt og taler frækt til ham, og jeg giver ham også et par flade, imens han er i fuld gang, afslører Gustav.

Parret havde dog lige glemt, at de forsat havde mikrofoner på, og derfor kunne hele TV-holdet hører de to fyres vilde sexleg i baglokalet.

LÆS OGSÅ: Gustav udgiver saftig og afslørende selvbiografi

Afsløret midt i blowjob 

Foto: Martin Hvistendal Pedersen
Journalisten Nikolaj Vraa har skrevet bogen om Gustav, og der bliver ikke sparret på de saftige historier. Foto: Martin Hvistendal Pedersen

Inden Gustav og hans date når at klæde sig på, stormer tilrettelæggeren ind i lokalet.

– Ligesom jeg skal til at komme, braser min tilrettelægger ind og råber: “Hvad fanden laver i!”. Der stod jeg med mit lem i hans mund, og jeg var simpelthen så flov over mig selv, forklarer Gustav.

– Det er jo folk, som jeg har arbejdet med i flere år, og de havde jo kunne høre, hvordan jeg havde stønnet, fordi vi havde glemt mikrofonerne, fortæller en pinlig berørt Gustav.

LÆS OGSÅ: Gustav: Jeg fik bank af min stedfar

‘Jeg er kinky’

Selvbiografien ‘Mit sande jeg’, skrevet af journalisten Nikolaj Vraa, fortæller også en mere kinky side af Gustav, som omverdenen endnu ikke har hørt om.

– Ja, jeg kan godt være kinky, og jeg eksperimenterer også mere med sex, efter  jeg er blevet ældre, men jeg gør det hele med stil og klasse, siger Gustav og fortæller afsluttende:

– Det er for eksempel okay at have sex på bagsædet af en bil, så længe det er en lækker bil!

LÆS OGSÅ: Gustav: Jeg vil ikke ende i ‘Selvoptaget’

Du har mulighed for at vinde et signeret eksemplar af ‘Gustav – Mit sande jeg’ ved at deltage i konkurrencen HER.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.