Nyeste artikler
Se alle
Optagelserne til den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’ blev onsdag skudt i gang, men helt indtil dagen før var programmet i fare for at blive udskudt. Det skyldes, at orkanen Patricia, der hærgede Mexico i slutningen af oktober, lagde hotellet i ruiner. – Det var totalskadet. Hvis jeg havde set billeder af skaderne, inden jeg selv […]

CHOK: ‘Paradise Hotel’-optagelser tæt på udskydelse

En kraftig orkan lagde 'Paradise Hotel' i ruiner og truede med at udskyde optagelserne.

Optagelserne til den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’ blev onsdag skudt i gang, men helt indtil dagen før var programmet i fare for at blive udskudt. Det skyldes, at orkanen Patricia, der hærgede Mexico i slutningen af oktober, lagde hotellet i ruiner.

– Det var totalskadet. Hvis jeg havde set billeder af skaderne, inden jeg selv tog herned, så havde jeg nok vurderet, at vi havde været nødt til at udskyde optagelserne, siger programchef hos Mastiff, Jacob Juhl, der er producenten bag programmet.

Takket være en lang række hårdtarbejdende mexicanere lykkedes det dog på mirakuløs vis at få genopbygget det luksuriøse hotel på rekordtid, så de kommende reality-stjerner kunne checke ind på ‘Paradise Hotel’.

Se ruinerne på video herunder:

SE KLIPPET: Rikke Gøransson få lavet ‘Paradise’-hår

Se billederne af det ødelagte hotel i galleriet over artiklen.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.