Nyeste artikler
Se alle
(Foto: All Over)

Chokerende anklager mod ‘Teen Mom’-kæreste: Overgreb førte til selvmord

Skeletterne vælter ud af skabet for den 44-årige mand.

Anklagerne vælter ned mod ‘Teen Mom’-stjernen Amber Portwoods forlovede, Matt Baier. I den seneste sæson af MTV-serien kom det frem, at han havde syv børn fra tidligere forhold, som han havde holdt hemmeligt for Amber, men de nye afsløringer er langt mere dystre.

Flere amerikanske medier – heriblandt Radar Online – er kommet i besiddelse af dokumenter, er viser, at Matt i 2014 blev anklaget for overgreb mod sin tidligere kæreste, som medierne holder hemmelig. Overgrebet skulle være sket juleaften 2013, og maj året efter gik hun til politiet.

– Jeg ankom til Matt Baiers bopæl for at spise og date. Han begyndte at røre mig seksuelt upassende steder. Derefter forgreb han sig på mig. Jeg er bange for ham, og for hvordan han vil reagere på beskyldningerne. Derfor søger jeg om polititilhold, skriver hun i anklagen ifølge mediet.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-DRAMA: Din forlovede har syv børn

Begik selvmord

Matt Baier fik tilhold og skulle holde sig 100 yards (91 meter) fra kvinden. Men sagen stoppede langt fra der. Radar Online kan nemlig fortælle, at hun seks måneder efter – i november 2014 – tog livet af sig selv.

Sagen er blot den seneste chokerende anklage mod Matt Baier. Men en kilde tæt på den 44-årige mand, der senere i år skal giftes med ‘Teen Mom’-stjernen Amber Portwood, afviser de grove anklager på Matts vegne, og fortæller, at de to heller ikke har været i kontakt længe.

– Han holdt ikke kontakten med hende, og han var ikke klar over, at hun var død, fortæller kilde til mediet.

LÆS OGSÅ: Sygdom kan tvinge ‘Teen Mom’-stjerne til stop

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.