Nyeste artikler
Se alle
Ciano. (Foto: TV3)

HOT NEWS: Ciano springer ud som undertøjsmodel

Reality-stjernen viser kroppen frem til shows fra undertøjsmærket Triumph.

Det er længe siden, at vi har set noget til ‘For lækker til love’-stjernen Marc Ciano. Nu kan du dog være heldig at få ham at se (næsten) uden tøj. Han er nemlig blevet undertøjsmodel for Triumph.

– Jeg blev booket til to shows, fordi de skulle bruge en mandlig model til at vise lidt af deres nye kollektioner frem internt. Så jeg arbejdede sammen med nogle søde internationale modeller, siger Ciano til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Triumph er yderst professionelle og har et fedt brand world-wide. Det var dog ikke nogen big deal for mig, da det ikke er første gang, jeg laver sådanne jobs. Det er dog længe siden.

LÆS OGSÅ: ‘Et ton cash’: Sådan brugte Ciano pengene

Travl salgsdirektør

Det er dog begrænset, hvor meget model-arbejde Ciano ønsker at beskæftige sig med. Han har nemlig kalenderen fyldt med andre ting.

– Jeg har meget travlt med mit andet arbejde, hvor jeg er partner og salgsdirektør i et telemarketingsbureau. Og så har jeg vundet et skuespillerkursus på Det Danske Filmskuespillerakademi, som jeg netop er startet på, forklarer Ciano.

Se undertøjsbilleder af Ciano nedenfor:

#dressingroom #modeling

Et billede slået op af Marc Ciano (@marcciano) den

#modeling #backstage #dressingroom ? Et billede slået op af Marc Ciano (@marcciano) den

LÆS OGSÅ: Ciano og Maria efter bruddet: Sådan går det i dag

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.