Nyeste artikler
Se alle
'Familien fra Bryggen' har altid haft en helt specielt forhold og har aldrig holdt sig tilbage fra at tage lidt pis på hinanden - blandt andet da de i 2015 deltog i et pressearrangement på en ny sæson af TV3-serien. (Foto: Janus Nielsen)

DATOEN PÅ PLADS: ‘Familie fra Bryggen’ vender tilbage

Nu skal I ikke sove mange nætter, før 'Familien fra Bryggen' vender tilbage på tv-skærmen.

Så er ventetiden endelig ved at være slut, og nu er der ikke lang tid til, at Danmarks mest populære Brygge-familie vender tilbage på skærmen. Datoen er sat til torsdag den 4. februar, og der er mange nye, spændende ting i vente.

Vi skal blandt andet møde det spritnye familiemedlem, der kommer til verden inden længe, når Geggo og Cengiz bliver forældre for første gang. Men det er ikke det eneste nye medlem, der kommer.

HOT AFSLØRING: Amalie Szigethy vender tilbage til tv-skærmen

Vi skal nemlig også møde den nye hund, som har overtaget Pixies plads, efter Mopper var nødt til at skille sig af med sin elskede ven, der bed en anden hund. Men Bryggens ældste medlem har fundet sig en hund, der passer meget bedre til hende.

Men årets sæson byder også på en sørgelig afsked. Vi skal nemlig sige farvel til Linses gamle ramponerede, røde Mazda – bedre kendt som ’Det Røde Lyn’ – mens også Didde kommer med igen. Hun og Linse har nemlig været på deres livs rejse til et endnu hemmeligt sted.

Alt sammen kan du opleve i den niende sæson af ‘Familien fra Bryggen’, der altså har premiere torsdag den 4. februar klokken 20:00.

Se flere billeder af familien i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Linses dejlige julegave: Ny hund til Mopper

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Malene: Sådan går det i dag

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.