Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Krestine Havemann/SBS)

Datoen er sat: Her skal Hannah og René i retten

'De unge mødre'-deltagerne har nu fået datoen for, hvornår deres retssag begynder.

‘De unge mødre’-deltageren Hannah Melissa Ginic og hendes forlovede, René Bæk, blev den 18. marts varetægtsfængslet for et overfald på Renés ekskæreste Jeanette Aae Stampe Kristensen.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Stine: Tænk jer om, før I dømmer Hannah

Her har de siddet lige siden, mens politiet har efterforsket sagen – og parret kommer til at sidde der et godt stykke tid endnu. Retssagen er sat til at starte 25. maj, og indtil da kommer Hannah Melissa og René ikke på fri fod. Det bekræfter anklager hos Midt- og Vestjylland Politi, Anne Breinhild, over for Realityportalen.dk.

Hannah Melissa og Renés advokater – henholdsvis Karoline Døssing Normann og Kaare Kristensen – har tidligere fortalt til Realityportalen.dk, at deres klienter nægter sig skyldige i anklagerne.

Siden varetægtsfængslingen har Hannah Melissas datter, seksårige Cecilya, boet hos sin aflastningsfamilie, mens parrets fælles datter, Molly, der fyldte 1, mens parret har siddet varetægtsfængslet, er forblevet hos sin dagplejemor.

LÆS OGSÅ: Kendt familierådgiver: Der venter Hannah og René en masse arbejde

LÆS OGSÅ: Advokat: Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet

LÆS OGSÅ: Hannah og René bliver ikke løsladt i dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.