Nyeste artikler
Se alle
Malou Stella forklarer, hvorfor hun blev gravid: “Lægen syntes, at jeg var for ung til P-piller (13 eller 14 år på daværende tidspunkt, red.), og kondomer kan man jo ikke stole på, så jeg blev gravid, efter jeg havde mødt ham gennem Arto”. (Foto: SBS)

De bedste citater fra ‘De unge mødre’

Det er 10 år siden, at 'De unge mødre' for første gang rullede over skærmen på Kanal 4, og vi har i den anledning samlet en masse guldkorn fra de mange unge mødre, vi har stiftet bekendtskab med.

De unge mødre’ fylder 10 år, og den succesfulde reportageserie har budt på et hav af unge mødre, som alle har åbnet deres hjem for seerne. Det er der kommet en masse morsomme citater ud af, og vi har forsøgt at samle et par af dem herunder:

“Hun mister mere og mere for mig for hver gang, jeg er sammen med en af hendes veninder”, sagt af Natachas kæreste, Danny. (se videoen nederst)

“Jeg forstår ikke, at den pose går i stykker, det plejer den altså ikke”, siger Line om en blå skraldepose med kartofler, hun har smidt i ovnen.

“Jeg køber aldrig økologisk mad, ved egentlig ikke hvad økologi står for. Det smager sikkert også dårligt”, siger Christina fra Amager.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Stine vandt i retten

Christina fra Randers: “Det er jo ikke vores skyld, at jeg er blevet gravid igen. Der har bare været så mange problemer med kommunen, at jeg har glemt at tage mine p-piller!

Christina fra Amager: “Det ikk’ rigtigt, at Lucas ikke får sine grøntsager. Vi får da pomfritter”.

Ann Beths mor som pustende og stønnende udbryder: “Du skylder mig en flaske vodka’ – lige da hendes barnebarn ser dagens lys”.

Bentes David: “Bare fordi man er på kontanthjælp, så kan man ikke låne 1 million i banken”.

Bentes David: “Tyrkiet ligger et sted mellem Danmark og Sahara.”

Bentes David på vej ind i en tyrkisk restaurant kun med danske penge: “You take danish money?”, hvortil tyrkeren svarer: ‘Yes Euros right?'” Så svarer David: “Yes Yes”. Da de så skulle betale, måtte venneparret hoste op med kontanterne, da David ikke kunne betale med danske penge.

June: “Jeg kan godt mærke nu, at Nutella fik jeg ikke som barn, så det spiser jeg nu – til morgenmad, også Cocopops og sådan noget fik jeg ikke dengang, så det får jeg nu. Og det er det samme får Hans Christian”.

June (da hun var gravid): “Nu må den også godt snart komme ud, jeg kan jo ikke engang gå til banko mere”.

Michelle, da hun har fået en ny kæreste: “Jeg håber da stadig, at Simon og jeg kan finde sammen igen”.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes var tæt på at stoppe babyprojekt

Malou Stellas mor: “Du skal tage dine P-piller, jeg ved, du skal til havnefest”.

Christina fra Randers: “Jeg ryger bare endnu mere, når jeg er gravid”.

June siger: “At få et barn, det er ligesom at få en hundehvalp”.

Malou Stella forklarer, hvorfor hun blev gravid: “Lægen syntes, at jeg var for ung til P-piller (13 eller 14 år på daværende tidspunkt, red.), og kondomer kan man jo ikke stole på, så jeg blev gravid, efter jeg havde mødt ham gennem Arto”.

June kommenterer på, hvorfor hun ryger under graviditeten: ‘Min mor røg også, da hun var gravid, og jeg har ingen skade taget”.

Bentes David: “Det er jo lidt svært at spare op til indskud, når man også sparer op til en ferie”.

Camilla fra Aalborg på en togtur til kbh, hvor hun bliver spurgt, om hun glæder sig til at se Folketinget: “Det ved jeg ikke rigtig, sådan et har vi da også i Aalborg”.

Malene til scanning :”Jamen er du sikker på, det er en pige”? Jordemoderen: “Ja, du kan meget tydeligt se skamlæberne der. Malene;  “Jamen hvordan kan du så vide, at det er en pige?”

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se ‘De unge mødre’ på rød løber

Christina fra Randers: ‘Jeg synes ikke, vi nasser på samfundet. For dengang Dennis arbejdede i Fakta, betalte han jo også til alle, der var på kontanthjælp”.

Malou Stella da hendes mor beder hende om selv at stå op med sin søn om natten:”Ej, men det ville jo være tosset, at jeg skulle stå op om natten med ham her, når jeg skal i skole næste dag. Så er jeg jo bare vildt træt”.

Christina fra Randers: “Da nummer tre kom til verden, var det fordi, at jeg havde glemt at tage én p-pille, og den sidste blev undfanget, da gummiet sprang”.

Malou Stella om at stoppe på uddannelse: “Jamen handelsskolen havde sådan et underligt fraværssystem, så til sidst var jeg jo nødt til at stoppe, da jeg havde for meget fravær”.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Stine: Sådan har Benjamin det i dag

Se ‘De unge mødre talkshow’ i aften kl. 21:00 på Kanal 4.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser