Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat/Facebook

‘De unge mødre’-Camilla i topform kort efter fødsel af barn nummer otte

Hårdt arbejde og sund kost har betalt sig for den unge mor, der stolt viser kroppen frem.

Det er kun halvanden måned siden, at 29-årige Camilla Petersen fra ‘De unge mødre’ fødte en lille søn – den unge mors ottende barn – men det kan man bestemt ikke se. Camilla er gået i hård træning og på streng diæt, og det ses tydeligt.

– Ved denne graviditet var jeg meget bevidst om min vægt, men jeg nåede alligevel næsten op på 80 kg. Nu – syv uger senere – står vægten på 67 kg, så jeg har tabt cirka 13, fortæller en stolt Camilla til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Camilla har født barn nummer otte

Camilla viser stolt kroppen frem blot syv uger efter fødslen. (Foto: Privat)
Camilla viser stolt kroppen frem blot syv uger efter fødslen. (Foto: Privat)

Hård træning

Men resultatet burde også være tydeligt, når man ser på, det hårde kost- og træningsprogram, som Camilla i øjeblikket i gang med.

– Jeg træner tre gange om dagen – en masse forskellige serieøvelser – og går tur to gange dagligt. Kosten spiller også en stor rolle, så jeg får intet tilsat salt, sukker eller fedtstoffer, og så indtager jeg kun lige det, kroppen har brug for for at holde sig ordentlig igang.

– Jeg er typen, der ikke gider vente på resultater. De skal helst komme med det samme, og den eneste måde, man får resultater hurtigt, er ved at holde sig i gang og træne, lige så snart man har 5 ledige minutter.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nadja: Jeg slipper aldrig helt af med kræften

Børnene er motivationen

Camilla gør det ikke kun for sig selv. Hun er fast besluttet på at give sine børn et godt liv, og derfor hjælper de hende meget med at holde gejsten oppe og fortsætte.

– Min motivation er mine børn, så jeg har energi og kondition til at give dem den mor, de fortjener. Det er jeg stolt af, at jeg har opnået, fortæller Camilla, som har sat sig et mål for, hvor langt hun vil ned i vægt.

– 61 kg, og jeg vil vædde med, at træningen nok ender med at bevæge sig over i noget bodybuilding på et senere tidspunkt. Jeg synes, det kunne være så fedt.

Camilla har masser af tid til at træne i øjeblikket. Den unge mor er nemlig på barsel, men til oktober starter hun igen op på konditor-uddannelsen. Hun fortæller desuden, at den lille ny trives, og at familien har det godt.

Se klippet herunder, hvor Camilla fortæller, at folk ser skævt til hende på grund af de mange børn:

LÆS OGSÅ: TV: De vildeste fødsler på tv

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.