Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal 4

‘De unge mødre’-Maria: Sådan er rigtige venner

Efter Maria er blevet mor, så ved hun, hvad rigtige venner er.

Når der kommer børn i det lille hjem, så ændrer tingene sig. Hverdagen bliver anderledes, weekenderne bliver ikke brugt på dansegulvet eller bag baren, og førsteprioriteten er den lille guldklump. Alligevel er det vigtigt at have gode venner og veninder.

– Før jeg fødte, sagde alle dem, jeg kendte, at de ville være der for mig uanset hvad. Undtagen to smukke mennesker. De var der bare, skriver Maria Sebens på ‘De unge mødre’-bloggen.

De to helt særlige personer er Martin og Rikke. Men det var ikke skrevet i stjernerne, at netop de tre skulle blive bedste venner.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor har fået kæreste

En stor hjælp

Første gang Maria mødte Martin var for lidt over to år siden, da de gik på produktionsskole. Martin var alt for frembrusende i den unge mors øjne. Samme år blev han kærester med Rikke, som Maria kun mødte et par gange.

Maria droppede ud af skolen, et år efter blev hun gravid og valgte at flytte til Merløse, hvor hun mødte Martin og Rikke. Det blev starten på et unikt venskab.

– Vi bliver utrolig gode venner og kommer ind på hinandens liv. De var der for mig, da mit og Brians forhold gik i vasken og hele vejen igennem. De har været med hjemme hos min mor og hygge sig sammen med min mor og jeg. De to specielle mennesker har gjort ting i tykt og tyndt, inden jeg fødte, og de har på intet tidspunkt sagt, at de ville være der. Det er de bare, skriver Maria.

Da Maria skulle føde Jean, troppede Martin og Rikke trofast op på sygehuset. Selvom de begge skulle i skole dagen efter, valgte de at komme forbi deres veninde sidst på aftenen. En handling som fik Maria til at stortude, afslører hun.

– Jeg føder så Jean, og de efterfølgende dage kommer Rikke og Martin op til Jean og jeg hver eneste dag, og da jeg så kom hjem, havde de gjort rent og pyntet op til velkomsten for Jean og jeg, skriver Maria og understreger:

– Rikke og Martin, jeg elsker jer virkelig så højt, at jeg ikke kan beskrive vores venskab. I to mennesker kan ingen gøre sig bedre. I er, hvad man virkelig kan kalde et rigtigt venskab.

LÆS OGSÅ: Melissa om alkoholisk far: Jeg kæmpede for at have ham i mit liv

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.