Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Dorthe fra ‘Mit plastikmareridt’: Jeg er så lykkelig

'Mit plastikmareridt' var en god oplevelse for Dorthe, som ikke fortryder et sekund, at hun deltog.

I sæsonens første afsnit af ‘Mit plastikmareridt’ kunne du blandt andet møde Dorthe, som gemte sig væk og ikke længere kunne holde ud at se sig selv i spejlet, efter hun havde mistet sine brystimplantater.

Med hjælp fra programmets kirurger, fik hun dog sat nye implantater i, og det er hun meget tilfreds med.

– Jeg er så lykkelig. Jeg har skiftet hele mit klædeskab ud, og nu går jeg bare og venter på, at det bliver sommer, lyder det med et grin fra en tydelig glad Dorthe, da Realityportalen.dk snakker med hende.

LÆS OGSÅ: ‘Mit Plastikmareridt’: Gemmer bryster derhjemme

Voldsomme reaktioner

Dorthe fortæller, at hun er meget glad for, at hun lod sig overtale af søsteren og valgte at deltage i programmet.

– Jeg har allerede fået nogle reaktioner på de reklamer, der har kørt på TV3. Folk har været chokeret over, at det rent faktisk var det, jeg gik og gemte på, siger Dorte.

– De kan sagtens forstå, at jeg valgte at deltage i programmet, og indtil videre har reaktionerne været positive. Så jeg frygter ikke noget, efter programmet har været sendt.

LÆS OGSÅ: Amalie om Miss Paradise: Frygter konsekvenserne

Overskred grænser

Det var dog ikke uden betænkeligheder, at Dorte valgte at stille sig frem på landsdækkende fjernsyn og vise det hele frem.

– Jeg skulle virkelig overskride mine grænser for at være med. Men det endte med at blive en god oplevelse, og det var det hele værd. Jeg fortryder ikke et sekund, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Det har jeg fået sprøjtet i ansigtet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.