Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

DRAMA: ‘Mig og min mor’-Joy på skadestuen efter voldsom fitnessulykke

Onsdagens træning fik en grum afslutning for den tidligere 'Mig og min mor'-deltager.

Det er ingen hemmelighed, at den tidligere paradiso Carlos Zamora og ‘Mig og min mor’-stjernen Joy K. Petersen udgør et svært fitnessbegejstret par, men sådan en livsstil kan få grumme konsekvenser.

I januar blev Joy vækket af et opkald fra Carlos, der efter en MMA-øvelse måtte en tur på skadestuen, og i går var det Joy, der måtte tilses af en læge efter optagelserne til nogle træningsvideoer af øvelsen “Boxjumps”. Det skriver hun på sin blog.

– Den lette udgave hvor du står op, bukker lidt ned og hopper op, det var her, det gik grueligt galt. Jeg havde lavet flere reps (gentagelser, red) som gik som smurt. Bare ikke den sidste! skriver Joy på sin blog og fortsætter:

– Da jeg hoppede, kunne jeg mærke, min overkrop hældte for skråt, og jeg satte af på kanten af metalboxen, eller nærmere metalskamlen, med mine skinneben. Jeg faldt ikke, men knaldede skinnebenene direkte ned i jernkanten. Av!

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Joy og Carlos afslører nyt, spændende projekt

LÆS OGSÅ: Joy om forholdet til Carlos: Det var mig, der scorede ham

Hastede på skadestuen

Efter uheldet begyndte blodet at pible frem under Joys træningsbukser, og efter at have søgt hjælp i træningscenterets reception, bliver de enige om, at hun skal på skadestuen.

– Jeg var i chok, og da jeg kiggede ned på mine sår, følte jeg kort, jeg mistede bevidstheden og skulle kæmpe for ikke at gå i panik eller falde om af smerte og angst! Det sår var så fucking dybt, at jeg kunne se mine fedtdepoter under den øverste del af kødet, skriver Joy på bloggen.

Heldigvis varede det ikke længe, før Carlos kom og støttede sin kæreste, der efter at være blevet bedøvet fik seks sting i det ene ben, tre i det andet og en formaning fra lægen om at holde sig i ro de kommende 14 dage.

Læs hele Joys beretning om den voldsomme oplevelse her.

LÆS OGSÅ: Joy fra ‘Mig og min mor’ fastslår: Den er ægte

LÆS OGSÅ: Joy åbner op om vold og utroskab: Sådan var forholdet til Burim

ADVARSEL – STÆRKE BILLEDER

Du kan se sårene lige efter ulykken, som Joy har lagt ud på sin Facebook-profil, herunder:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.