Reality blogs

Følg en række af Danmarks største
TV-personligheder - behind the scenes!

Følg med her!

SMS

Du kan nu tilmelde dig Realityportalens SMS-service. På den måde er du altid opdateret på alt inden for den danske realityverden.

Tak for din tilmelding.

Se klip fra dplay.dkDet får ‘De unge mødre’-børnene i julegave

Her kan du få svar på, hvad der ligger under juletræet hjemme hos ‘De unge mødre’-deltagerne.

24. december 2016 kl.08:55 - Af: Jonas Sand - De unge mødre
- Milan får LEGO af os, og Elliot får masser af kys og kram, griner Martinna, der i slutningen af oktober fødte sin anden søn. (Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)

I de danske stuer bliver der i disse dage lagt gaver under juletræet, og der bliver delt pakker ud til de folk, man har nærmest – uanset om man skal holde juleaften med dem eller fejre julen en anden dag.

Det er ikke anderledes hos ‘De unge mødre’-deltagerne, der naturligvis har været på den store gavejagt efter den helt perfekt julegave til deres børn. Men hvad har de egentligt købt til børnene? Det kan du få svaret på i galleriet over artiklen.

Her kan du blandt andet læse, hvordan det skabte problemer, at Sonny og Julie var lidt for enige i valget af gave til datteren Melia, og så kan du se, hvordan Natascha Linea er gået så meget amok i gaver, at hun faktisk ikke kan huske, hvad hun har købt.

Det – og meget mere – kan du se i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sandras specielle juleaften: Jeg vil gøre noget godt for andre

LÆS OGSÅ: Amalie: Sådan skal Josephine fejre jul

LÆS OGSÅ: Nyt ‘Paradise’-par holder jul sammen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

kommentarer

Skriv et svar

Flere nyheder