Reality blogs

Følg en række af Danmarks største
TV-personligheder - behind the scenes!

Følg med her!

SMS

Du kan nu tilmelde dig Realityportalens SMS-service. På den måde er du altid opdateret på alt inden for den danske realityverden.

Tak for din tilmelding.

Se klip fra dplay.dkFar og datter i ‘X Factor’: Der er da ingen tvivl om, hvordan talentet er fordelt

Det er kun det ene familiemedlem, der formår at imponere dommerne.

16. december 2016 kl.17:55 - Af: Jonas Sand - X Factor
(Foto: DR)

DR er inden længe klar med endnu en omgang ‘X Factor’. Her skal en række ukendte danskere for tiende gang forsøge at imponere dommerne og skabe sig en sangkarriere. Og nu kan du se det første klip fra den kommende sæson.

Her har dommerne besøg af Brian og hans datter Mia, der stiller op hver for sig og begge drømmer om at leve af musik. Men det er tydeligt, at det kun er den ene af de to, der formår at imponere de kritiske dommere, der ikke holder sig tilbage.

– Jamen, der er jo ingen tvivl om, hvordan det musikalske talent er blevet fordelt i familien, lyder det blandt andet fra dommerne, der også lige får slået fast, at det er et kæmpe nej.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne dropper ‘X Factor’

Herunder kan du se det første klip fra den kommende sæson, der bliver sendt fredag den 30. december klokken 20:00 på DR:

LÆS OGSÅ: Paradiso og ‘X Factor’-stjerne er gået hver til sit

LÆS OGSÅ: Remee frustreret over DR: I svigter ‘X Factor’

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

kommentarer

Skriv et svar

Flere nyheder