Nyeste artikler
Se alle
Fie og Boris Laursen. (Foto: Janus Nielsen)

Fie og Boris er uvenner: Vi skal aldrig snakke sammen igen

Det er slut mellem det tidligere så tætte søskendepar, og Fie forklarer hvorfor.

Da Fie Laursen forleden holdt sin første koncert, var hendes Bror Boris selvfølgelig mødt op for at støtte sin søster – men det var ikke en selvfølge for Fie, faktisk kom det meget bag på hende at se sin bror. De to har nemlig ikke talt sammen i fire uger, og sådan skal det fortsætte, fastslår Fie Laursen i en YouTube-video, som kan ses nederst i artiklen.

– Som I ved, så arbejder Boris og jeg sammen på forskellige projekter. Et af projekterne er, at jeg er blevet ghostwriter for Boris. Jeg kan så afsløre, at jeg får slaveløn for at lave det, normalt ville en ghostwirter få rigtig mange penge for det, det gør jeg ikke. Men fordi det er min bror, gik jeg med til det. Vi havde rigtig mange diskussioner on/ off, og det er også derfor, hans bog ikke er udkommet endnu, forklarer Fie i videoen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Jeg brød loven

– I sidste ende er jeg egentlig ligeglad med lønnen, det er bare tidszonen, vi havde planlagt, Boris ikke kan finde ud af at overholde. Så jeg sidder egentlig bare og laver slavearbejde, fordi meningen er, at han skal fortælle mig ting, der skal stå i en bog, og jeg føler bare, at jeg sidder og skriver det, og det er jo ikke sådan, man skriver en bog.

Men bogen er blot en af de ting, det tidligere så tætte søskendepar er uvenner over. Efter Boris har mødt sin kæreste, Josefine, og har skabt sin egen lille familie med kæresten og deres hun Bentley, føler Fie ikke, at han prioriterer hende og den gamle familie.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen brød sammen under første livekoncert

Boris vil holde striden hemmelig

De flittige følgere vil vide, at Fie og Boris ikke blot samarbejder om bogen, de laver også tv-programmer sammen – eller det skulle de have gjort, men det projekt har Boris ifølge Fies video også valgt at droppe, og det gør hende rasende.

– Vi kommer ikke til at blive set sammen, det kan være hårdt for alle vores følgere at høre, og Boris han er meget finpudset og ren, og han vil ikke have, at det er noget, vi skal blande internettet ind i. Personligt synes jeg, at Boris er virkelig narcissistisk. Jeg ved ikke, om det kan rettes op på, han er 50 procent engel og 50 procent djævel, og lige nu kan han ikke se udover sin egen rygsøjle, fordi han bare tænker på hundehvalpe og kæreste, fastslår Fie Laursen og tilføjer:

– Han poster ikke engang YouTube-videoer mere, han har mistet alt det, han havde, synes jeg, for noget nyt, ikke? Personligt så har jeg bare taget det valg, at jeg har sagt til Boris, at det er slut.

Se hele videoen, hvor Fie Laursen forklarer, hvorfor det er slut mellem det tidligere så tætte søskendepar, herunder.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen bakker Mai Manniche op: Det er for langt ude

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er den tidligere sag mod Mai Manniche

Ekspert efter Mai Manniche-kritik: Der er ikke noget at komme efter

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.