Nyeste artikler
Se alle
Foto: Best bitches / Janus Nielsen

Fie Laursen bakker Mai Manniche op: Det er for langt ude

Fie Laursen kaster sig ind i kampen om Geggos forlovelsesring og bakker Mai Manniche op.

Gårsdagens helt store sag i realityverdenen var historien om ‘Familien fra Bryggen-parret Geggo og Cengiz, der føler sig snydt af smykkedesigneren Mai Manniche. Det fortalte de i gårsdagens sæsonpremiere af programmet. Ringen, som Cengiz betalte 80.000 for, blev vurderet til at være 22.500-30.000 værd, mens Mai Manniche havde fortalt, at den var 200.000 værd.

Derfor har Cengiz indgivet sagen for forbrugerklagenævnet, som tidligere har haft en lignende sag med smykkedesigneren, hvor hun tabte. Da nyheden kom frem i går viste det sig hurtigt, at der er to sider af en sag. Mai Manniche var hurtig til at lave et blogindlæg, hvor hun beskyldte Cengiz for at have forsøgt at presse penge fra hende og være meget agressiv tilbage i marts måned, hvilket hun nu ville melde til politiet.

Geggo og Cengiz raser over forlovelsesring: Vi er blevet snydt

Cengiz mente imidlertid, at Mai Manniche var fuld af løgn, mens Geggo bakkede sin mand op. Stemningen rundt omkring på internettet, hvor sagen bliver debatteret flittigt, er mest i det populære Brygge-pars favør. Men opbakning får de ikke fra Mai Manniches nye samarbejdspartner Fie Laursen, som tidligere på sommeren lancerede en smykkekollektion.

– Her må jeg støtte Mai, hvis man er utilfreds med sit køb, så møder man ikke op med agressiv adfærd og trusler. Hvad er det for en opførsel at have? Her kunne du have valgt at være en fornuftig rollemodel overfor din datter og en anstændig mand til din hustru. Jeg er sgu målløs. Respekt til Mai og JEWLSCPH for deres modne – og gode udtalelser. Jeg har ingen had til dem, men synes blot dette er for langt ude, skriver Fie Laursen på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Få hele historien om Geggos forlovelsesring

LÆS OGSÅ: WOW så dyr er Geggos forlovelsesring

Bloggeren, som tidligere har været kendt for at have en let omgang med sandheden, men nu  har besluttet sig for at være hundrede procent ærlig i sit virke, vælger altså at tro på Mai Manniches ord om, at Cengiz har forsøgt sig med pengeafpresning.

Hvad mener I? Tror I på Geggo og Cengiz eller på Mai Manniche?

Hvem tror I på i sagen om Geggos forlovelsesring?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

Mai Manniche svarer igen: Vi melder Cengiz til politiet

Cengiz forsvarer sig: Mai Manniche er fuld af løgn

Geggo om Mai Manniche: Sørgeligt at synke så lavt

 

Advokat: Mai Manniche må til lommerne igen

Ekspert efter Mai Manniche-kritik: Der er ikke noget at komme efter

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.