Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

Fie Laursen om sine løgne: Det var værst på ‘Paradise’

Den populære blogger har netop afsløret, at hun har udgivet sig for at være en anden - nu forklarer hun, at hun især på 'Paradise Hotel' var en helt anden Fie.

Den tidligere paradiso lagde i weekenden en video op på sin YouTube-kanal, hvor hun afslørede, at mange af de ting, som hun har sagt og blogget om, er løgn. Hun har meget af tiden udgivet sig for at være en anden for at få opmærksomhed og berømmelse.

Da Fie sidste forår deltog i ‘Paradise Hotel’ blev hun kendt som en frisk pige, der var med på det værste. Det viser sig dog nu, at det netop var på ‘Paradise’, at den populære blogger ikke helt var sig selv.

–  Specielt på ‘Paradise Hotel’ har jeg udgivet mig for at være én, som jeg ikke er, hvilket jeg er ret ked af. Jeg virkede vild i programmet med body-shots og fælles kys, og det er slet ikke mig jo, siger Fie til Realityportalen.dk og uddyber:

– Det var første gang i Mexico, at jeg både gav og fik et body-shot. Jeg har heller aldrig kysset mere end én fyr på en aften – kun på ‘Paradise Hotel’. Jeg ændrede mig af taktiske årsager for at få opmærksomhed, når jeg kom hjem, og det fik jeg så også. Jeg steg desuden med over en million læsere.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg er uærlig og pengegrådig

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kian afslører crush på Fie Laursen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.