Nyeste artikler
Se alle
Foto: SBS

Freja: ‘Det perfekte match’ får følelserne frem

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager er klar til endnu et tv-projekt, når hun jagter kærligheden i 'Det perfekte match'.

Når ‘Det perfekte match’ ruller over skærmen på Kanal 4, så bliver det med den tidligere paradiso Freja Christiansen på holdet. Freja trængte til forandringer og udfordringer i hverdagen, og derfor var det en oplagt mulighed at rejse til Costa Rica for at lede efter den helt store kærlighed blandt de andre deltagere.

– Jeg vil gerne bryde grænser og lære mig selv bedre at kende. Derudover vil det være super lækkert, hvis jeg kunne møde min eneste ene på min rejse, når han tilsyneladende ikke findes herhjemme i Danmark, siger Freja til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Jeg håber at få en fantastisk rejse ud af min medvirken. Forhåbentlig få nogen søde mennesker tæt på og stille mig selv i nogle uvante situationer, der forhåbentlig er med til at udvikle mig som menneske.

LÆS OGSÅ: Bitterfissen om Rasmus: Jeg vil aldrig vise mig med den klamfi!

Åbent hjerte

Hjemme i Danmark bliver dagligdagens rutiner hurtigt styrende og udelukker uventede ting. Det vil Freja gøre op med, når hun indtager Costa Rica i jagten på den eneste ene.

– Følelserne sidder i mit tilfælde helt udenpå tøjet. Især fordi jeg er gået ind til det her projekt med et åbent hjerte, og jeg har ladet de dårlige oplevelser i mit kærlighedsliv blive hjemme. Seerne kan forvente en rutschebane af vilde oplevelser og op- og nedture på vejen mod at finde vores perfekte match hver især.

Oliver Bjerrehuus kommer til at stå i spidsen for løjerne, når de 20 singler skal matches. Der er premiere på ‘Det perfekte match’ i aften kl. 21.00 på Kanal4.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Oliver Bjerrehuus vært for nyt realityprogram

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.