Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Fristet-Kasper: Bruddet med Irina er det hårdeste, jeg har oplevet

I september kunne man læse her på portalen, at Kasper og Irina var gået fra hinanden. Læs her hvorfor Fristet-parret gik fra hinanden, og hvordan Kasper oplevede bruddet.

Kasper og Irina mødte hinanden under optagelserne til første sæson af ’Fristet – hvor langt vil du gå’. De blev kærester og flyttede sammen i Kaspers lejlighed, men efter lidt over et år sammen valgte Fristet-parret at gå hver til sit.

– Bruddet med Irina er det hårdeste, jeg har oplevet. Vi var begge to enige om, at det havde udviklet sig til noget nærmere et venskab, og derfor valgte vi at stoppe. Jeg kan ikke tale på Irinas vegne, men jeg var hårdt ramt efter, men jeg var aldrig i tvivl om, at det var det rigtige valg, vi tog, fortæller Kasper til Realityportalen.dk og understreger, at han savner Irinas fantastiske mad.

LÆS OGSÅ: Nyt par i realityland

Øget fokus

Efter bruddet skulle Kasper vænne sig til singlelivet, og han oplevede, at der var et øget fokus på, at de var gået fra hinanden.

– Det er underligt at være single efter så lang tid. Især de første byture efter vi gik fra hinanden, fortæller Kasper og fortsætter:

– Der var meget fokus på det både fra folk i realityverdenen, men også fra alle de mennesker, der ser programmerne. Min Facebook eksploderede med både søde beskeder, men så sandelig også dårlige og direkte onde beskeder.

LÆS OGSÅ: Irina er blevet single

Skiltes som venner

Her er de, mens alting var fryd og gammen, men parret skiltes som venner, og de kan sagtens tale sammen. (Foto: Privat)
Her er de, mens alting var fryd og gammen, men parret skiltes som venner, og de kan sagtens tale sammen. (Foto: Privat)

Forholdet sluttede dog fuldstændig udramatisk. Kasper og Irina gjorde nemlig meget ud af, at de skulle skilles som venner, og det er lykkedes stort set som forventet.

– Vi har lovet hinanden, at vi skal kunne tale sammen. Vi har fået så mange fælles venner, og de skal ikke stå i en situation, hvor de skal vælge side.
 Vi har dog ikke snakket så meget sammen her den seneste tid, da det stadig er lidt hårdt for os begge, men med tiden skulle vi forhåbentlig kunne ses som venner. Hun er en fantastisk pige, og jeg er lykkelig over den tid, vi havde sammen. Og bare fordi vi ikke fungerede som kærester, så betyder det ikke, at vi ikke kan fungere som venner, fastslår Kasper.

Leder ikke efter en kæreste

Efter sin medvirken i ’Fristet – hvor langt kan du gå’ kan Kasper mærke, at pigerne viser mere interesse for ham. Men det er ikke noget, der frister Kasper, for han er slet ikke interesseret.

– Det er stille og roligt med pigerne. Der er selvfølgelig en vis interesse, når man har været i TV, men det er let at skille dem fra, der kun snakker til en på grund af det. Jeg leder ikke efter en kæreste endnu, men jeg elsker at snakke med piger. Så en masse uskyldig flirteri er det blevet til, siger Kasper med et smil.

LÆS OGSÅ: Irina er rystet over Bieber-feberens nyeste tendens

Karriereskift

Det er ikke kun på kærestefronten, at der er sket ændringer. Kasper har nemlig også taget et karriereskift.

– I øjeblikket har jeg droppet min karriere som murer og læser nu på HF på Frederiksberg. Jeg vil gerne have en uddannelse med flere muligheder og udfordringer. I fremtiden vil jeg gerne læse noget management på Roskilde Universitet, slutter Kasper.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.