Nyeste artikler
Se alle
Foto: Martin Hvistendal

GALLERI: Christopher løb med Medinas pris

I går aftes blev de nominerede i kategorien 'Best Danish Act' fejret ved et brag af en fest til MTV EMA Pre Party på spillestedet Vega.

I anledningen af det årlige MTV EMA (European Music Awards), som bliver afholdt i Glasgow den 9. november, fik de danske musikfans en lille forsmag på festlighederne til MTVs Pre Party event.

Her fejrede de fremmødte de nominerede i kategorien ‘Best Danish Act’, som i år var Medina, S!vas, Burhan G, L.I.G.A og Christopher. Se alle billederne fra den røde løber i galleriet øverst i artiklen.

(Foto: Instagram: Christophermusic)
(Foto: Instagram: Christophermusic)

Christopher løb med sejren

Men der kunne kun være én vinder, og i 2014 blev det hele Danmarks popprins, Christopher, der som afslutning på et fantastisk år i sin karriere, kunne løbe med sejren foran blandt andet ekskæresten Medina, som har vundet prisen 3 gange tidligere.

På Instagram efter showet sendte en særlig tak ud til alle sine trofaste fans.

Tak til MTV og endnu større tak til DANMARKS BEDSTE FANS, skriver han på sin Instagram, mens han kysser sin pris.

Årets værter var sangerinde Christine Milton og sidste års vinder Jimilian. De fyrede op for en fest, hvor navne som Hedegaard, L.I.G.A, S!vas og Julias Moon gav den gas på scenen.

Showet bliver vist på MTV som optakt til det internationale show, som har navne som Ed Sheeran, Calvin Harris og Enrique Iglesias på plakaten. Derudover har den bootylicious sangerinde Nicki Minaj tjansen som værtinde.

Se med den 9. november klokken 19 på MTV.

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Popstars’-vinder: Ekstremt og surrealistisk

LÆS OGSÅ: Ulven afslører planer for realitypris

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.