Nyeste artikler
Se alle
Melissa var lige fyldt 19, da hun fødte Joshua og medvirkede i 'De unge mødre'. (Foto: Discovery Networks Danmark)

GALLERI: Så stor er ‘De unge mødre’-Melissas søn blevet

Der er sket meget, siden vi sidste fulgte med i livet hos Melissa og Joshua.

Melissa Nethe Plougs søn, Joshua, fik en hård start på livet. Allerede kort tid efter fødslen blev han ramt af meningitis, og i lang tid hang hans liv i en tynd tråd. Joshua vandt kampen mod sygdommen, og i dag er han en glad og smilende på syv år.

– Han har det super godt. Han er intelligent og bare smækfyldt med energi dagen lang, fortæller Melissa til Realityportalen.dk.

– Det er helt surrealistisk for mig, da han i princippet slet ikke skulle have været her mere end seks uger, fordi han blev syg. Jeg var sikker på, at jeg ville miste ham. Men han kæmpede og var stærk, og imod alle odds fik jeg en sund og rask dreng. Jeg er så stolt af ham.

GALLERI: Sådan går det med ‘De unge mødre’-Christinas tvillinger

SE BILLEDERNE: Så store er ‘De unge mødre’-Louises sønner blevet

Klar til 1. klasse

Joshua skal starte i 1. klasse efter sommerferien. Det er noget, han i den grad glæder sig til. Og selv om Melissa har svært ved at forstå, at hendes lille dreng er ved at blive stor, så har hun indrettet et nyt værelse til Joshua i parrets nye hjem.

– Han har sagt farvel til sit børneværelse. Vi har istandsat værelserne her hjemme og byttet rundt, så Joshua får det store. Vi sover jo bare på vores værelse, mens Joshua kommer til at bruge enormt meget tid på sit – især nu, hvor lektier bliver hverdagskost, og der er brug for et skrivebord.

– Så han har fået et total teenageværelse med alt det, der hører til – lige fra seng til skrivebord, til store billeder af Real Madrid og Ferrari. Han er bare så klar, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det vil gå ham fantastisk, siger Melissa.

I galleriet over artiklen kan du se, hvordan Joshua ser ud i dag.

Galleri: Så store er Louise Brylles børn blevet

Galleri: Så stor er ‘De unge mødre’-Nicolines søn blevet

Galleri: Så stor er ‘De unge mødre’-Lines søn blevet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.