Nyeste artikler
Se alle
Foto: Thomas Skovbo/privat

GALLERI: Se pivfræk ‘Paradise’-babe folde sig ud

En tidligere paradiso har været en tur forbi fotografen og fået taget en række hotte billeder. Se dem i artiklen.

Tilbage i ‘Paradise Hotel’ sæson 7 tonede Mette Væver frem på skærmen. Sidenhen er den mørkhårede babe blevet mor, men det er bestemt ikke til at se på hendes krop.

Den 29-årige jyde har netop været en tur forbi fotografen for at vise kroppen frem i lækkert undertøj fra Change Skive. Og det er nogle billeder, som Mette er stolt af.

– Jeg fik taget billederne for min blogs skyld, men samtidig også for at vise, at selvom man har født og er blevet mor, så betyder det nødvendigvis ikke, at man er blevet kedelig og ikke kan udfordre sig selv lidt. Jeg er stolt over min krop efter min graviditet, siger Mette til Realityportalen.dk og uddyber:

– Jeg er mor, men det betyder ikke, at jeg ikke stadig er Mette, der kan lide at lave sjov og ballade. Jeg er stolt af mine billede og min krop. Særligt er jeg glad for min røv og mine ben, men jeg har jo heller ikke rigtig de vilde bryster.

Følg Mette på hendes blog HER, hvor du også kan se flere billeder.

Se det frække galleri af Mette øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mette lever som alenemor

LÆS OGSÅ: Mette Væver taler endelig ud om ‘Paradise’-Nichlas

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.