Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Geggo og Cengiz afslører deres store hemmelighed

Det er kun nogle måneder siden, at de for første gang blev forældre. Men de har ikke tænkt sig at ligge på den lade side.

Geggo og Cengiz har i den seneste periode teaset for et hemmeligt projekt på de sociale medier. Og nu løfter ‘Familien fra Bryggen’-parret sløret for, hvad projektet går ud på. De springer nemlig ud som selvstændige.

– Så, allesammen! Nu kan vi endelig løfte sløret for det, vi har gået og holdt hemmeligt så længe! Ihhh, jeg har været så spændt på, hvornår det passede med, at det skulle afsløres. Vi (Cengiz og jeg) åbner simpelthen en super smuk skønheds-salon med beliggenhed på Amagerbrogade, fortæller Geggo på sin blog.

Geggo og Cengiz blev i februar forældre til deres første fælles barn, da datteren Alba kom til verden. Men det betyder altså ikke, at de bare har tænkt sig at ligge på den lade side.

– Det er jo en kæmpe drøm, der går i opfyldelse. Det er fantastisk, at jeg kan være selvstændig med egen skønheds-salon og samtidig være mor på fuldtid. Jeg er simpelthen så lykkelig, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Geggo: Mit moderhjerte græder

Søger hjælp

I øjeblikket er det hele i fuld gang med at blive gjort klart, og hvis alt går godt, åbner Geggo og Cengiz’ nye salon den 1. juni. Men de har brug for hjælp.

– I salonen vil vi tilbyde: hair-extensions, negle, spraytan, kosmetolog-behandlinger (ansigtsbehandlinger, bryn, vipper og ansigts-voks), eyelash-extensions, makeup-artist, og hår-stylist. 

Derfor søger parret:

• En (muligvis to) hair-extensionist(er) (gerne uddannet i flere metoder)

• En kosmetiker/kosmetolog

• En negle-tekniker (akryl-uddannet)

• En eyelash-extensionist (gerne uddannet i både single og buketter)

LÆS OGSÅ: Geggo om mormor-Linse: Hun har virkelig overrasket mig

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.