Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Geggo: Cengiz er gået bag om ryggen på mig

Aldrig nogensinde er jeg blevet snydt så grundigt, lyder det fre Geggo.

Det er nok næppe gået nogens næse forbi, at Cengiz frier til Geggo i aftenens af ‘Familien fra Bryggen’, men det er ikke kun seerne, der venter spændt på at se aftenens episode. Hovedpersonen selv er dog om muligt endnu mere spændt på at se det på skærmen, afslører hun på sin blog.

– I tænker måske “hold dog op, du var der jo selv?” – Jojo, men ikke desto mindre har jeg altså ikke set alt det op til, Cengiz’ tanker eller mig selv udefra. Jeg kan dårligt huske min reaktion, idét han friede, fordi jeg var så meget oppe og køre, skriver Geggo på bloggen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan skal vores bryllup være

– Aldrig nogensinde er jeg blevet snydt så grundigt, han har løjet mig direkte op i ansigtet, han har gået bag om ryggen på mig, fået min familie, hans familie og produktionen til at lyve overfor mig, og generelt taget r….. på mig – og jeg ELSKER ham for det! Jeg føler mig som verdens heldigste pige, at ham jeg elsker, min allerbedste ven og kæreste, og faren til min datter, gør SÅ meget ud af at fri til mig.

I blogindlægget indrømmer Geggo også, at hun egentlig havde fået Cengiz til at love, at han aldrig ville fri på tv, men hun er glad for, at han alligevel valgte at gøre det, så hun kan dele det med seerne. Læs hele Geggos indlæg med tankerne forud for tv-frieriet her.

Selvom vi ved, at Cengiz på en eller anden måde friede til Geggo, så er spørgsmålet, om det virkelig blev, som han havde brugt et halvt år på at planlægge, for op til frieriet ser det unægteligt ud til, at alt går galt. Se bare klippet herunder.

LÆS OGSÅ: WOW: Så dyr er Geggos forlovelsesring

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Geggos vilde forvandling

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz er uenige om ‘Robinson Ekspeditionen’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.