Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Geggo og Cengiz: Sådan er det at arbejde sammen

Det nybagte forældrepar er nu også blevet forretningspartnere, hvilket de ser mange fordele ved.

I søndags slog reality-parret Geggo og Cengiz dørene op for deres fælles forretning; skønhedssalonen La’ Lotus. Parret blev for nyligt forældre til datteren Alba og bruger i forvejen mange timer i hinandens selskab, men de ser frem til at skulle være endnu mere sammen.

– Det bliver helt fantastisk at skulle arbejde sammen med Geggo. Det er jo helt klart en fordel, at vi kender hinanden så godt. Vi vil de samme ting med salonen. Vi kommer selvfølgelig til at også til at være rigtig meget sammen, men jeg tror, at det kommer til at blive rigtig godt, og jeg tænker ikke, der bliver de store problemer eller udfordringer. Vi er nemlig allerede meget sammen i forvejen, siger Cengiz til Realityportalen.dk og Geggo uddyber:

– Nu er vi jo lige blevet forældre, vi er kærester og bedste venner, så vi er jo sammen 24 timer i døgnet. Selvfølgelig kommer det da også til at blive en udfordring at have en forretning sammen, men jeg kan egentlig kun se gode ting ved det. Vi kender hinanden så godt. Havde vi været sådan nogle, der gik hinanden på nerverne eller havde brug for luft, så havde vi aldrig kunnet det. Men jeg er sikker på, det bliver godt, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Se Geggo og Cengiz’ nye skønhedssalon

Med Alba på sidelinjen

Selvom parrets datter Alba kun er fire måneder, ser hverken Cengiz eller Geggo det som en udfordring, at de begge får travlt med butikken, og at Geggo stadig skal amme datteren. Der er nemlig intet problem i, at Alba selv er med bag disken i ugens dage.

– Alba skal være med i salonen hver dag. Det skal nok blive hyggeligt. Cengiz er her jo også, så han kan jo tage hende, når jeg spraytanner, og det tager 20 minutter af gangen. Så det skal nu nok fungere. Vi har jo også fem ansatte ud over os, så det bliver helt sikkert fint, forklarer Geggo, som ikke har tid til meget familieferie over sommeren:

– Vi får ikke rigtig tid til at holde fri over sommeren, da vi får så travlt med salonen, men til vinter tager vi en tur til Thailand. Det har vi allerede planlagt, tilføjer Cengiz.

Geggo brugte tre hele dage på jobsamtaler med de mange jobansøgere og fandt til slut frem til fem piger, som hun mener er helt perfekte, og som nu er blevet ansat i salonen sammen med hende selv og Cengiz.

Tjek også La’ Lotus ud på hjemmesiden HER!

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører deres store hemmelighed

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.