Nyeste artikler
Se alle
Allerede inden Geggo blev mor, havde hende og kæresten Cengiz besluttet sig for, at datteren skulle hedde Alba, men nu afslører Geggo hendes fulde navn på sin Instagram-profil: – Frøken Alba Ann Salvarli, skriver Geggo efterfulgt af et hjerte. Og her vil den opmærksomme følger bide mærke i mellemnavnet, som Alba deler med sin oldemor, […]

Geggo opkalder datter efter Mopper

Geggo har valgt at lade datteren Alba blive opkaldt efter sin elskede mormor.

Allerede inden Geggo blev mor, havde hende og kæresten Cengiz besluttet sig for, at datteren skulle hedde Alba, men nu afslører Geggo hendes fulde navn på sin Instagram-profil:

– Frøken Alba Ann Salvarli, skriver Geggo efterfulgt af et hjerte. Og her vil den opmærksomme følger bide mærke i mellemnavnet, som Alba deler med sin oldemor, og det er ikke et tilfælde.

LÆS OGSÅ: Geggo om salonens finansiering: Vi har ikke lånt penge af nogen

– Det er efter Mopper ja, fortæller Geggo til Realityportalen og forklarer, hvorfor hun har valgt at opkalde datteren efter sin mormor.

– Det er hun, fordi jeg elsker min mormor rigtig højt, og hun får Salvarli fra Cengiz, så Ann er fra min side af familien.

LÆS OGSÅ: WOW: Sådan ser Geggo ud 12 uger efter fødslen

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Se Geggo og Cengiz’ nye skønhedssalon

Mopper blev glad

Mopper eller mor-Ann, som hun også bliver kaldt i ‘Familien fra Bryggen’, hedder i virkeligheden Ann Patricia Christiansen. Og selvom Mopper ikke er nem at imponere, så måtte hun alligevel overgive sig, da hun fandt ud af, at oldebarnet blev opkaldt efter hende.

– Hun blev selvfølgelig glad og smigret, fortæller Geggo.

Alba har netop rundet fire måneder, og fra på mandag vil den lille charmetrold blive en salon-baby, når hendes forældre åbner skønhedssalonen La Lotus. Her skal Alba nemlig med sine forældre på arbejde dagligt, så ingen i den lille familie må undvære hinanden.

LÆS OGSÅ: Geggo vil langtidsamme

LÆS OGSÅ: Geggo er blevet vegetar – men hvad med Alba?

Se det fine billede af Mopper, som Geggo lagde ud i sidste uge, da Mopper havde fødselsdag, herunder.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.